29 Δεκεμβρίου, 2015

ΛΙΩΝΟΥΝ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Η Ρωσία υπερθερμαίνεται 2,5 φορές ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο, όπως αποκάλυψε το υπουργείο περιβάλλοντος της χώρας την προηγούμενη εβδομάδα.Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ιδιαίτερα στο στρώμα πάγου της Σιβηρίας και στη διατάραξη της έναρξης του χειμώνα.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ Η ΑΓΚΥΡΑ

 

Η Τουρκία, βλέποντας τον έναν μετά τον άλλον τους στόχους που είχε θέσει στο Ιράκ και τη Συρία να καταρρέουν, μετά τον εξοπλισμό και την υποστήριξη των τρομοκρατών του Ι.Κ. και της Αλ Νόσρα, προέβη σε άλλη μια διεθνή αθλιότητα.

ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ Η ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ

 

Αυτό που τόσο καιρό ήταν ψίθυρος πλέον έγινε κραυγή...Οι επιφυλάξεις, οι ενστάσεις, οι αντιπαλότητες στις προσυνοδικές εργασίες, τις οποίες τεχνηέντως κάποιοι κύκλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν, κρύβοντας τα προβλήματα κάτω από το χαλί αποδείχτηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια για την Πανορθόδοξη Σύνοδο που είναι-ή μήπως θα πρέπει να λέμε ήταν-προγραμματισμένη για το έτος που σε λίγες μέρες ανατέλλει...

ΘΥΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Σε κλοιό σφοδρής κακοκαιρίας οι ΗΠΑ στην εκπνοή του 2015! Ισχυρές καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και ανεμοστρόβιλοι απειλούν τον αμερικανικό Νότο. Ανεμοστρόβιλοι και πλημμύρες σάρωσαν την χώρα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία στις νότιες και μεσοδυτικές πολιτείες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Εκρηκτική είναι η κατάσταση με τα σκουπίδια στους δρόμους της Ζακύνθου, καθώς μέρα με την μέρα ο όγκος των απορριμμάτων αυξάνεται και πλέον υπάρχουν φόβοι και για τη δημόσια υγεία των κατοίκων του νησιού.

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ

 

Ο συμβολισμός τών 14.000 νηπίων:Η εορτή προς τιμήν "τών 14.000 αναιρεθέντων νηπίων", αποτελεί για πολλούς απίστους σκάνδαλο, καθώς ο αριθμός τών νηπίων που δολοφόνησε ο Ηρώδης για να σκοτώσει τον Χριστό, ήταν πολύ μικρότερος. Όμως οι άνθρωποι αυτοί, αγνοούν όχι μόνο τη βαθύτερη σημασία τού γεγονότος τής σφαγής τού Ηρώδη, αλλά και τις συμβολικές διαστάσεις τού αριθμού αυτού.

ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ: ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ SPETSNAZ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ...

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε εντολή στις ειδικές δυνάμεις Spetsnaz της Ρωσίας να είναι έτοιμοι για να πολεμήσουν κατά των ΗΠΑ και της Τουρκίας. Αυτό έγινε αφού έμαθαν ότι οι δύο χώρες εμπλέκονται με τον ISIS μέσα σε ρωσικό έδαφος. Η Ρωσία δήλωσε επίσημα πως για την εκπαίδευση των Τατάρων τρομοκρατών "Majlis" και για τον πόλεμο το οποίο θα έχουν στην Περιφέρεια της Κριμαίας, ευθύνεται η Τουρκία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 

Η συνολική κατάσταση στην Ελλάδα είναι σε σωστό δρόμο, εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, επισημαίνοντας ότι υπάρχει σαφής δέσμευση να διατηρηθεί το τρέχον πρόγραμμα.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ISIS;

 

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν, το 40% των Αμερικανών πολιτών πιστεύουν πως οι ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν τον πόλεμο απέναντι στην τρομοκρατία.

ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

Κλείδωσε, όπως όλα δείχνουν, η πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, η οποία κατοχυρώνει την κύρια σύνταξη, όπως δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρόταση της κυβέρνησης δεν προβλέπεται μείωση των κύριων συντάξεων, αλλά των επικουρικών, του εφάπαξ και του ΕΚΑΣ.