28 Δεκεμβρίου, 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΙΞΕΙ 12:01 ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;–ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 

Μας «προστατεύουν» οι Anonymous-Απειλεί και εκπαιδεύει μωρά το ISIS -Υπό το φόβο των τζιχαντιστών ζει ολόκληρη η Ευρώπη, μετά από σήμα που εστάλη σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στην περίοδο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΜΠΑΜΠΑΝΤΙ

 

Μεταφέρονται προς τα σύνορα με τον Λίβανο μετά από συμφωνία. Λεωφορεία και ασθενοφόρα έχουν ξεκινήσει για την μεταφορά αντικαθεστωτικών από τη συριακή πόλη Ζαμπαμπαντί, στα σύνορα με το Λίβανο, με τελικό προορισμό την Τουρκία έπειτα από συμφωνία με τη Δαμασκό υπό τη διαμεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ!

 

Άλλη μια "κόκκινη γραμμή" της Τουρκίας τσαλακώθηκε από την ίδια την Ιστορία. Η Τουρκία, δια στόματος Ερντογάν και Νταβούτογλου, που είχαν δηλώσει ότι θα εισβάλουν στη Συρία αν οι Κούρδοι περάσουν δυτικά του Ευφράτη, από χθες το απόγευμα παραμένει θεατής των εξελίξεων στη Συρία, βλέποντας την κόκκινη γραμμή να τσαλακώνεται από τους Κούρδους, που κατέλαβαν το φράγμα Τισρίν και προελαύνουν ήδη δυτικά του Ευφράτη, απελευθερώνοντας χωριά και κωμοπόλεις από τους συμμάχους της Τουρκίας, τζιχαντιστές του Ι.Κ.

ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΕ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 200.000 ΛΙΤΡΑ ΘΕΙΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 

Μια αμαξοστοιχία που μετέφερε 200.000 λίτρα θειικού οξέος εκτροχιάστηκε σε μια απομακρυσμένη ζώνη στο βόρειο τμήμα της Αυστραλίας, αναγκάζοντας τις αρχές να στήσουν μια περίμετρο ασφαλείας δύο χιλιομέτρων γύρω από τον τόπο του ατυχήματος.

ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Στις αρχές του ερχόμενου έτους η κυπριακή κυβέρνηση θα καταλήξει στο θέμα της ενδιάμεσης λύσης του φυσικού αερίου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: «To φλερτ του κύριου Φλαμπουράρη στην Ένωση Κεντρώων δείχνει την αγωνία της κυβέρνησης» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Καρράς. «Εμείς δεν νομίζουμε ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται να συζητήσουμε τέτοια πράγματα. Το μνημόνιο είναι ψηφισμένο. Έχει χρονοδιαγράμματα και θα εφαρμοστεί» τόνισε.

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΟΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ

 

Το Ισλαμικό Χαλιφάτο είναι κοινός εχθρός, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με τη Μόσχα για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών, αναφέρουν σε μήνυμά τους οι Ταλιμπάν, διαψεύδοντας τις δηλώσεις υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου, ο οποίος έκανε λόγο για διμερείς επαφές.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

 

Νέα πρόκληση από το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο, που ενώ βρίσκεται σε πολεμικό αναβρασμό στα ανατολικά σύνορα της χώρας, λόγω των μαχών με τους αντάρτες του PKK αλλά και της κλιμακούμενης κατάστασης στη Συρία και το Ιράκ, έχει χρόνο να ασχολείται και με τo... δυτικό «μέτωπο», απαιτώντας τη δέσμευση τεράστιων περιοχών στο Αιγαίο, για έναν ολόκληρο χρόνο, προκειμένου να διεξάγει ασκήσεις!

"OΧΙ" ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

 

Αρνητική απάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης σε ερώτημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για το αν έχει βολιδοσκοπηθεί από τον ειδικό σύμβουλο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Έσπεν Άϊντα, για διαβουλεύσεις με την μορφή άτυπης “πολυμερούς” διάσκεψης μεταξύ των δύο ηγετών της Κύπρου και των εγγυητριών δυνάμεων, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα “Καθημερινή” Κύπρου.

ΧΑΝΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Οι ιρακινές δυνάμεις έθεσαν σήμερα υπό τον έλεγχό τους ένα στρατηγικής σημασίας κυβερνητικό κτίριο στο κεντρικό Ραμάντι, το τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στην δυτική πόλη, δήλωσε εκπρόσωπος του ιρακινού στρατού.