18 Δεκεμβρίου, 2015

ΒΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ

 

Έχετε οφειλές προς το ελληνικό Δημόσιο οι οποίες ξεπερνούν τις 70.000 ευρώ; Τότε θα πρέπει να ανησυχείτε καθώς ξεκινούν οι κατασχέσεις καταθέσεων που βρίσκονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗ ΒΗΘΛΕΕΜ

 

Αγαπητοί Φίλοι του Ιστολογίου,
Από σήμερα μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων θα επισκεφθούμε νοερώς αυτές τις Άγιες μέρες μέσα από το Οδοιπορικό μας τα Αγιασμένα Χώματα όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, δίδαξε, θυσιάστηκε δια του Σταυρού και Αναστήθηκε, προς χάριν του ανθρωπίνου γένους ο Κύριος και Λυτρωτής του κόσμου.

ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

 

Η άσκηση Trident 2015 του ΝΑΤΟ, που περιγράφεται ως το «πιο φιλόδοξο εγχείρημα της δεκαετίας» είχε ως στόχο να στείλει στον Πούτιν ένα ηχηρό μήνυμα. Αντ 'αυτού, αποδείχθηκε φιάσκο, "σχεδόν πέρασε απαρατήρητο από τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, αλλά το παρατήρησαν στον ευρωπαϊκό και ρωσικό Τύπο», σύμφωνα με τον Peter Vincent Pry, εμπειρογνώμονα Εθνικής και Εσωτερικής Ασφάλειας.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ Ι.Α.Α. (ΚΟΚΚΟΡΗ)

 

Τα κέντρα φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση στην Ελλάδα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τα κέντρα του εξωτερικού δήλωσαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Μαρία Κόκκορη" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. 

ΟΤΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

 

Το «παράλληλο πρόγραμμα» θα μπορούσε - αν στην κυβέρνηση νομοθετούσαν με στοιχειώδη σοβαρότητα και σύνεση - να είναι ένα «ισχυρό χαρτί»: σε μια περίοδο όπου το ένα μετά το άλλο ψηφίζονται επώδυνα μέτρα, ενώ έπονται τα χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί ως κοινωνικό αντιστάθμισμα μια σειρά μέτρων υπέρ των ευπαθών ομάδων.

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας τέθηκε εκτός νόμου με απόφαση της ουκρανικής Δικαιοσύνης με την κατηγορία ότι προσέφερε υποστήριξη στους φιλορώσους αυτονομιστές. Έντονες επικρίσεις από τη Διεθνή Αμνηστία.

ΕΤΣΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ

 

Πρόκειται για έγγραφο του Λουξεμβούργου, στο οποίο αναφέρεται πως η προσέλευση μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα, έχει μειωθεί σημαντικά. Μπορεί στους Έλληνες να μοιάζει αστείο, καθώς βιώνουμε καθημερινά τις σχεδόν καταστροφικές επιπτώσεις του προσφυγικού, όπως είναι πραγματικό.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Χάος επικρατεί με τη μεταφορά των μεταναστών από τις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό. Από τα 1.000 και πλέον άτομα που φιλοξενούνταν στο Παλαιό Φάληρο τα περίπου 750 χάθηκαν κάπου στην Αθήνα, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού έχουν πάει. Η μεταφορά τους στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό αποδείχθηκε πως ενώ είχε αποφασιστεί, δεν είχε οργανωθεί.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ CREDIT LYONNAIS ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ

 

Σε δίκη παραπέμπεται από την γαλλική δικαιοσύνη η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, για την υπόθεση της Credit Lyonnais και το σκάνδαλο υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος. 

ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗ FRONTEX

 

Επιμένει και μάλιστα σθεναρά και επανειλημμένα ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στην πρόταση του να δημιουργηθεί μια συνοριοφυλακή και μια ακτοφυλακή ευρωπαϊκή, η οποία μάλιστα θα λειτουργεί υπεράνω άδειας και έγκρισης των κυβερνήσεων των κρατών - μελών της ΕΕ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ. ΑΛΛΑ...

 

Μάχη με τον χρόνο καλείται για άλλη μια φορά να δώσει η ελληνική κυβέρνηση, με έπαθλο αυτή την φορά τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Ναι μεν δόθηκε τελικά η πολυαναμενόμενη έγκριση για την χορήγηση της δόσης του 1 δισ. ευρώ από το Euro-working Group, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν ήταν μόνη της, αφού συνοδεύεται από της εξής ρήτρα:

ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

 

Απίστευτα παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη της Ελλάδας με σκοπό την αρπαγή του εθνικού πλούτου και την πλήρη εκμετάλλευση από τους δανειστές! Εντελώς ξαφνικά χθες ανακινήθηκε από τη Γερμανία θέμα κουρέματος των ελληνικών καταθέσεων ενώ των τελευταίο καιρό φαινόταν πως κάτι τέτοιο είχε αποφευχθεί.