10 Δεκεμβρίου, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΥΓΕΛΗ

 

Ειδομένη:«Εδώ όλα αλλάζουν γρήγορα. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Μόνο να αντιδράσεις». Και είχαν δίκιο. Η εικόνα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου τη μια στιγμή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί να δεις τρεις ή τέσσερις ώρες μετά. 

ΚΑΚΟΤΗΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Ο γνωστός Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος ξιφούλκησε και πάλι εχθές μέσα από το Ιστολόγιό του όπως πάντα όπου βρίζει Αρχιεπισκόπους, Πατριάρχες, Μητροπολίτες, είναι αυτός που διάβασε την κηδεία του χουντικού Ντερτιλή και ξεφτίλισε με την απαράδεκτη ανάρτησή του τον συνεπίσκοπό του βοηθό Επίσκοπο κ. Προκόπιο τον οποίο ο ίδιος είχε επιλέξει!!!

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΑΟΣ

 

Ογκώδη και μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατα της κυβέρνησης του σοσιαλιστή Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, πραγματοποίησε η αντιπολίτευση στα Τίρανα, με την ευκαιρία τον 25 χρονών από την κατάρρευση του Κομουνιστικού καθεστώτος.

ΠΑΓΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

 

Δυσάρεστες εκπλήξεις μπορεί να επιφυλάσσει στους δανειολήπτες η επιλογή για ένταξή τους στον νόμο Κατσέλη, αν δεν προηγηθεί προσεκτική έρευνα σε σχέση με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, δεδομένου ιδίως ότι ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών με κόκκινα δάνεια αγνοεί βασικές παραμέτρους των ρυθμίσεων.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων μετά το ναυάγιο με 12 νεκρούς βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου. Στις έρευνες που ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας, συμμετέχουν τρία πλωτά του λιμενικού, σκάφος της Frontex και ελικόπτερο Super Puma.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ

 

Οι μισθοί στην Ελλάδα μειώνονται αλλά στο εξωτερικό αυξάνονται. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Μες το 2016 πολλοί εργαζόμενοι θα δουν τον μισθό τους να αυξάνεται επί κάποιου ποσοστού τις % σε πολλές χώρες.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, υιοθέτησαν τη «διακήρυξη της Αθήνας». Μεταξύ άλλων, επετεύχθη συμφωνία όσο αφορά την επίσπευση των διαβουλεύσεων σχετικά με την οριοθέτηση των ΑΟΖ στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, γεγονός που αλλάζει κατά πολύ τα γεγονότα στη Μεσόγειο.

ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

 

Κρύος ιδρώτας φαίνεται πως έχει λούσει την κυβέρνηση Ερντογάν, με τα τουρκικά ΜΜΕ να κρούουν αδιάκοπα τον κώδωνα του κινδύνου, σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Βλάντιμιρ Πούτιν.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ E-COMMERCE ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

 

Δύο προτάσεις για την αντιμετώπιση των εμποδίων, κυρίως νομικών, για το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε σήμερα το Κολέγιο των Επιτρόπων.