16 Νοεμβρίου, 2015

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

 

«Θα σας τσακίσουμε, γιατί θεωρείτε ότι έχετε δικαιώματα, εκεί που εμείς έχουμε δικαιώματα». Αυτός είναι ο συμβολισμός των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων των τζιχαντιστών στο Παρίσι όπως δηλώνει στο CRASHONLINE.GR o καθηγητής γεωπολιτικής, Γιάννης Μάζης.

ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Η υπόθεση Σαχ Μπάνο, μια υπόθεση διαζυγίου, προκάλεσε μεγάλη διχογνωμία, όταν το Κογκρέσο κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να κατευνάσει τους ορθόδοξους Μουσουλμάνους φέρνοντας μια κοινοβουλευτική τροπολογία, η οποία θα ακύρωνε το αποτέλεσμα της απόφασης που είχε εκδώσει το Ανώτατο Δικαστήριο.

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΙΣΩΣ ΑΠΑΡΧΗ ΜΑΖΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ

 

Της προηγούμενης Πέμπτης η  διαδήλωση της απεργίας δεν ήταν όπως την υπολόγιζαν. Η μαζικότητα μπορεί να μην ήταν η πρέπουσα για το μέγεθος των προβλημάτων της επιβίωσης, αλλά δεν ήταν απογοητευτική. Η μαζικότητα της διαδήλωσης συγκρινόταν με εκείνη της Κυριακής του δημοψηφίσματος, 5 Ιουλίου. Και το φρόνημα επίσης.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΕΙ ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ;

 

Χωρίς αμφιβολία η ανθρωπότητα πλέον βλέπει ότι ζει μέσα σε μία τροχιά αίματος και τυφλού μίσους από ορισμένους ανθρώπους που διεκδικούν αυτό που επιθυμούν με βία και τρομοκρατία εις βάρος αθώων και ανύποπτων συνανθρώπων μας, όπως έγινε χθες με το πολλαπλό χτύπημα στο Παρίσι.

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΗΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, από την Αττάλεια της Τουρκίας που συμμετείχε στην διήμερη Σύνοδο Κορυφής της G20 (15-16/11/15) είχε άτυπη σύνοδο με μέλη της BRICS (Βραζιλία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) και δήλωσε:

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με τους 129 νεκρούς ήταν το βασικό θέμα στη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, και του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου των G20.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Απέκλεισαν το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επεμβάσεις στη Συρία τόσο ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, όσο και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, στη διάρκεια συνεντεύξεών τους τη Δευτέρα. Ο Π.Καμμένος τόνισε, δε, ότι «είναι πολυτιμότερος ο ρόλος της Ελλάδας ως εγγυητή της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, παρά ως μέρος του πολέμου».

ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΗ

 

Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για μια προσέγγιση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΩΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Ξεκίνησε η κατασκευή του μεγαλύτερου πλωτού φωτοβολταϊκού πάρκου στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η εταιρία United Utillities θέλησε να δημιουργήσει στην βόρεια Αγγλία το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο, το οποίο θα βρίσκεται στην επιφάνεια μιας... λίμνης!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 

Πολλοί χαρακτήρισαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία ως την 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης. Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους, τα χρηματιστήρια σημείωσαν τεράστια πτώση, με αυτό της Νέας Υόρκης να καταρρέει από τις 9.295 μονάδες στις 7.118.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

 

Σύμφωνα με ανάρτηση των wikileaks, οι δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ για το περιστατικό στο Παρίσι ενεργοποιούν το άρθρο 5 της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας για την τρομοκρατία.