09 Νοεμβρίου, 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ "ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ" ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΜΕΣΟ ΠΟΛΕΜΟ

 

Το Πεντάγωνο έχει κάνει προσπάθειες να προσδιορίσει ποιό θα ήταν το πιθανό αποτέλεσμα σε περίπτωση που κάτι πάει φρικτά "λάθος" και προκληθεί ένας πόλεμος των ΗΠΑ με τη Ρωσία.

ΟΙ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Μεσαιωνική Ευρώπη.Για αιώνες, οι μονάρχες βασίλευαν υπό την ιδέα της ελέω Θεού βασιλείας. Μερικές φορές αυτό άρχιζε να χρησιμοποιείται από ένα μονάρχη για να υποστηρίξει την θεωρία ότι ο βασιλιάς διοικούσε και το βασίλειο του και την Εκκλησία εντός των συνόρων του βασιλείου του, μια θεωρία γνωστή ως «καισαροπαπισμός».

ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΑΦΟΥ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ

 

Θα μπορούσε να ήταν η καλύτερη είδηση των δύσκολων ημερών που ζούμε, μια είδηση που θα μας γέμιζε χαρά και αισιοδοξία, που θα μας θύμιζε πως δεν τέλειωσαν όλα, ότι ακόμα υπάρχουν αξίες, ότι επιτέλους η αγάπη άργησε αλλά ήρθε, ότι το μαρτύριο ενός αθώου τελείωσε έστω και κάτω από δύσκολες για αυτόν περιστάσεις.

ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

 

Τρεις μάχιμοι και πρώην Ρώσοι στρατιώτες εντοπίστηκαν από φωτογραφίες στη Συρία, μεταξύ άλλων, σε θέσεις κοντά στη Χάμα, το Χαλέπι και τη Χομς, σύμφωνα με όσα ανέφεραν Ρώσοι bloggers την Κυριακή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η επιχείρηση του Κρεμλίνου εκτείνεται πολύ πέρα ​​από την αεροπορική εκστρατεία του.

ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ 11.000 ΡΩΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

 

Η Ρωσία έχει επαναπατρίσει 11.000 πολίτες της από την Αίγυπτο, κυρίως από τα θέρετρα Σαρμ ελ-Σέιχ και Χουργάντα στη Ερυθρά Θάλασσα, το τελευταίο 24ωρο, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Αρκάντι Ντβόρκοβιτς. "Περισσότεροι Ρώσοι αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα", δήλωσε ο αξιωματούχος.

Η "ΔΙΑΓΡΑΦΗ" ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο Αιγάλεω, η κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βατικιώτη μίλησαν σε εκδήλωση για το χρέος. Τίποτε μεμπτό ως εδώ. Το περίεργο είναι άλλο. Δεν ειπώθηκε κουβέντα για την έξοδο από το ευρώ και την ΕΕ. Έκλειναν απλά όλοι τους τη "διαγραφή" του χρέους σε όλες τις πτώσεις και αριθμούς. Ως εκεί έφτασαν.

O πρ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης δηλώνει  ότι δεν δέχτηκα ούτε ένα τηλεφώνημα από κυβερνητικό στέλεχος και συνεπώς ότι η κυβέρνηση σιώπησε έως τώρα από τις καταγγελίες ότι απειλείται η ζωή μου, αυτό πρέπει να  προβληματίζει», ανέφερε χθες το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, καθηγητής Γιάννης Πανούσης.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Προκαλεί σκόπιμα Τουρκοκύπριος ιστορικός στην εφημερίδα «Kibris Postasi» με ένα κείμενο πρόκληση ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η Ελλάδα πρέπει να είναι σταθεροποιητικός παράγοντας της Μεσογείου.

ΞΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ;

 

Μπορεί να ψηφίστηκαν δύο φορές από τους Έλληνες αλλά σύμφωνα με έρευνες δείχνουν πως ο μόνος λόγος ήταν το μη χείρον βέλτιστον. Ταλαιπωρημένοι όμως πλέον κατεβαίνουν στους δρόμους να φωνάξουν για το δικό τους "Έλεος" ψάχνοντας για άλλη μια φορά λύση στα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά!!

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Την εκτίμηση ότι εις βάρος των προσώπων για τα οποία κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτ.Κουτζαμάνη προκύπτουν ποινικές ευθύνες εξέφρασε ο Γ.Πανούσης. Όπως είπε, μίλησε με ονόματα, ενώ έκανε λόγο για «καρκινώματα».

ΤΟ ISIS ΧΑΚΑΡΕ 54.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

Περίπου 54.000 λογαριασμούς Twitter, υψηλόβαθμων αξιωματούχων της CIA και του FBI, χάκαρε το ISIS σαν εκδίκηση για τον θάνατο ενός βετεράνου εξτρεμιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση με drone.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρωσικό Γενικό Επιτελείο, κοινές ασκήσεις πραγματοποιούν τον τελευταίο καιρό πάνω από τον ουρανό της Συρίας οι Ρωσικές και οι Αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις.

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Σύμφωνα με άρθρο του στους financial times ο Πιτερ Ασπντεν γράφει για το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν οι Ευρωπαϊκές χώρες σε σχέση με την Ελλάδα το οποίο διευρύνεται καθημερινά και φαινεται στον τρόπο αντιμετώπισης μας στην ΕΕ.

† ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο ΕΝ ΑΙΓΙΝΗΣ

 

Ο Άγιος το 1885, έλαβε το πτυχίο του από τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Νεκτάριος Δ. Κεφαλάς, ο Άγιος Νεκτάριος, του οποίου η μνήμη εορτάζεται σήμερα 9 Νοεμβρίου.