05 Νοεμβρίου, 2015

ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!..

 

ΕΓΙΝΕ κι αυτό!..Αν και ολίγον τι αναμενόμενον!..Λες και δεν υποψιαζόμαστε πώς αντιδρά το πολιτικό σύστημα όταν τα πράγματα στενεύουν πολύ και αναζητά τρόπους διεξόδου από το αδιέξοδο!

ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗ FRAPORT

 

Ειδικότερα, πρόκειται για την Πράξη 39 της 2−11−2015, η οποία ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα στο πλαίσιο της τελευταίας συμφωνίας της με τους εταίρους και δανειστές.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ

 

Αφού έχασε την κοινοβουλευτική του πλειοψηφία για πρώτη φορά τα τελευταία 12 χρόνια, τον περασμένο Ιούνιο, το ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) επέστρεψε αυτοδύναμο στην εξουσία.

ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Η ΡΩΣΙΑ

 

Το Κρεμλίνο τονίζει ότι οποιεσδήποτε θεωρίες για το αίτιο της συντριβής του αεροπλάνου της ρωσικής εταιρίας Kogalymavia, το Σάββατο στη Χερσόνησο του Σινά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 224 άνθρωποι, είναι εκτιμήσεις και ότι μόνο η επίσημη έρευνα μπορεί να προσδιορίσει τι συνέβη, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου.

Ο ΠΟΝΤΟΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

 

Το φαινόμενο της εκλογικής συμπεριφοράς στον Πόντο χρήζει βαθύτερης ερμηνείας. Χαρακτηρίζεται από εθνικισμό, συντηρητισμό, και τώρα, με τον Ερντογάν, και ισλαμισμό. Δεν έχει καμιά σχέση με τα μικρασιατικά παράλια. Άλλωστε, από τις περιοχές του Πόντου προέρχονται ακραίες εθνικιστικές συμπεριφορές.

ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Ο ΕΝΦΙΑ


Τό Σύνταγμα στο άρθρο 17 ορίζει:Ή ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του  Κράτους, τά δικαιώματα όμως πού απορρέουν από αύτή δέν μπορούν νά ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Στους δρόμους κατεβαίνουν ξανά μαθητές και φοιτητές σήμερα, Πέμπτη, με αίτημα τη διασφάλιση της χρηματοδότησης για τα σχολεία, την αντιμετώπιση των ελλείψεων και την κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια, ενώ διαδηλώσεις προγραμματίζονται και σε πολλές πόλεις. Συγκέντρωση στη 1 έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν και οι δάσκαλοι.

ΤΡΙΑ ΔΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ

 

Εντάξει, τους δημοσίους υπαλλήλους που την βόλεψαν στο Δημόσιο ελέω Κουτσόγιωργα, Παπανδρέου και Κώστα Καραμανλή τους καταλαβαίνω. Ψήφισαν μονοκούκι τον Αλέξη Τσίπρα, πρώτον, γιατί ατημέλητος και αμόρφωτος όπως είναι «τούς πάει» εμφανισιακά και, δεύτερον, γιατί τούς έχει υποσχεθεί ο άνθρωπος ότι τα πάρτυ στο Δημόσιο θα συνεχίζονται. 

OΛΟΙ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ... ΠΟΥΤΙΝ


Για τρίτη διαδοχική χρονιά αναδείχθηκε ως η πλέον ισχυρή προσωπικότητα στον πλανήτη, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ;

 

Οι Σύριοι πρόσφυγες βάζουν φωτιά στο Αιγαίο, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη…Οι βάρκες που φθάνουν καθημερινά είναι δεκάδες, με τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου να πλημμυρίζουν από μετανάστες.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Έκκληση στον Βρετανό πρωθυπουργό να τους επιτρέψει να έρθουν στη χώρα έκαναν οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε βάση της Βρετανικής αεροπορίας στην Δεκέλεια της Κύπρου, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο από τις σκηνές του καταυλισμού και τον πανικό που προκλήθηκε.