03 Νοεμβρίου, 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ;

 

Στη διεθνή διάσκεψη με θέμα «Θρησκευτικός και Πολιτιστικός Πλουραλισμός και Ειρηνική Συνύπαρξη στη Μέση Ανατολή», που συνήλθε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα με τη συμμετοχή όλης της ηγεσίας της Ορθοδοξίας, αιφνιδίασε η ξαφνική αποχώρηση του κ. Βαρθολομαίου.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ

 

Ο ορισμός του «φαύλου κύκλου»: Αυξάνεις τους φορολογικούς συντελεστές για να περιορίσεις τα δημοσιονομικά ελλείμματα. Οι αυξημένοι συντελεστές όμως φέρνουν μείωση κατανάλωσης, αύξηση της φοροδιαφυγής, συρρίκνωση των εισοδημάτων και τελικώς μείωση της φορολογητέας ύλης.

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

 

Προσπάθεια της γερμανίδας καγκελαρίου να υπερασπιστεί την πολιτική της στο προσφυγικό. Ακόμα και σε ένοπλες συγκρούσεις θα μπορούσε να οδηγήσει το κλείσιμο των συνόρων, διαμηνύει η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ προκειμένου να υπερασπιστεί την πολιτική της στο προσφυγικό.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Εντολή προς το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για επανεξέταση της ικανότητας της Ρωσίας να επιβιώσει από πυρηνική, χημική ή βιολογική καταστροφή,  σε καιρό ειρήνης αλλά και πολέμου.

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ» ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

 
 Απίστευτη δήλωση Φίλη: Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων,
αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία

Ο βουλευτής της ΝΔ παραλληλίζει τον υπουργό με την κυρία Μαρία Ρεπούση. «Εθνικό αίσχος» χαρακτηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, τις δηλώσεις Φίλη περι μη ύπαρξης γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ τον παραλληλίζει με την κυρία Μαρία Ρεπούση.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Ανταποδοτική επίσκεψη στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο Τετάρτη το πρωί, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και με Μητροπολίτες Μέλη της ΔΙΣ.

«ΕΝΤΙΜΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

 
 ΚΟΜΜΙΣΣΙΟΝ: «ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ»

ΕΝΤΙΜΟ συμβιβασμό ζητεί ή Κυβέρνησις στό ζήτημα των «κόκκινων δανεί­ων» πού έχει εξελιχθεί σέ «αγκάθι» γιά τήν επιτυχή αξιολόγηση από τούς εταί­ρους. Αυτό επεσήμανε ό υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τήν χθεσινή συνάντηση του μέ τόν αντιπρόεδρο τής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Βάλντις Ντομπρόβσκις. Άπό τήν πλευρά του, ό κ. Ντομπρόβσκις δήλωσε: 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σε κοντέινερ-ψυγείο στοιβάζονται οι σοροί των πνιγμένων προσφύγων στη Λέσβο, καθώς το νοσοκομείο είναι γεμάτο και δεν υπάρχει χώρος ταφής, είπε ο μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, Ιάκωβος.

ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΟΪΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

 

Επίτιμο μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων της Λεοντείου Σχολής ανακηρύχθηκε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σε ειδική τελετή, όπου του απονεμήθηκε ο «Χρυσός Σταυρός Αρετής και Ευποϊίας».

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΔΕΣΜΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ»

 

«Η κυβέρνηση έχει κάνει την απαραίτητη προετοιμασία με δέσμη προτάσεων για την προστασία της πρώτης κατοικίας», αναφέρει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ...

 

Υπό Γαλλική κηδεμονία, βρίσκεται από η Ελλάδα μετά το πρωτόκολλο συνεργασίας που υπογράφηκε. Με τη συμφωνία αυτή η Γαλλία αναλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν την ελληνική δημόσια διοίκηση, το φορολογικό σύστημα και τις ιδιωτικοποιήσεις.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΙΤ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ EΛΛΗΝΕΣ!

 

Η τουρκική εφημερίδα Αksam σε δημοσίευμα της, κάνει λόγο για παρακολουθήσεις Ελλήνων και Ιρανών διπλωματών από τη MIT στην Κωνσταντινούπολη. Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που αφορά στην οργάνωση FETÖ (ακρωνύμιο που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν). 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε

 

Κατά τον Ισλανδό πρωθυπουργό η Ελλάδα υποφέρει γιατί βρίσκεται στην Ε.Ε, ενώ σχεδόν νιώθει τυχερός που η δική του χώρα δεν είναι μέλος και δεν έχει την τύχη της Ελλάδος.  «Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη μας δεν θα είχε συμβεί αν ήμασταν μέλος της Ε.Ε.», τόνισε χαρακτηριστικά.