27 Οκτωβρίου, 2015

Η «ΤΡΥΠΑ» ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟ 9ΜΗΝΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 
 Μία «τρύπα» ύψους 2 δισ. ευρώ δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το 9μηνο Ιανουαρίου Σεπτεμβρίου του 2015, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα. Διαβάστε όλα τα στοιχεία ΕΔΩ



ΤΟ «ΟΧΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

1. θρασύτατη πίθεση τς φασιστικς ταλίας ναντίον τς λλάδος, λειτούργησε ς πρόκληση στ συνείδηση λου το θνους. πάντηση ταν πανελλήνια, κα πόφαση γι ντίσταση καθολική.

ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΟΤΙΑ ΟΣΕΤΙΑ (ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

 

Ο πρόεδρος της Νότιας Οσετίας Λέονιντ Τίμπιλοφ (Leonid Tibilov) σε συνάντηση που είχε με τον σύμβουλο του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Βλάντισλαβ Σούρκοφ (Vladislav Surkov), δήλωσε:

Η ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ο Ερντογάν αποφάσισε η Τουρκία να κρατήσει τη θερινή ώρα και απαίτησε από τους πολίτες να μην γυρίσουν μια ώρα πίσω. Και επειδή κανείς δεν τολμά να πάει αντίθετα στις προσταγές του Τούρκου προέδρου η Τουρκία δεν άλλαξε την ώρα, ωστόσο αυτό μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών του Νοεμβρίου.

Δ'ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑÏΚΟΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ»

 

Ολοκληρώθηκαν οι ερ­γα­σί­ες του Δ’ Διεθνούς Συνεδρίου, το ο­ποί­ο δι­ορ­γάνωσε η Ι­ε­ρά Σύ­νο­δος της Εκ­κλη­σί­ας της Ελ­λά­δος στο Διορθόδοξο Κέντρο της Ιεράς Συνόδου στην Ιερά Μονή Πεντέλης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ

 

Δώδεκα προτάσεις για την παιδεία και ας αφήσουν η κ. Αναγνωστοπούλου και ο Νίκος Φίλης ως μείζον ζήτημα τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Ζήτημα προστασίας των δημοσίων λειτουργών που εμπλέκονται στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής θέτουν μετ' επιτάσεως οι θεσμοί προς την ελληνική κυβέρνηση, στη σκιά της νέας αποπομπής από τη γγ Δημοσίων Εσόδων, δηλαδή της απομάκρυνσης της Κ.Σαββαΐδου.

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΣΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ

 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
Μέ Ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε
 στήν Ιερά Πανήγυρη της εορτής τής Αγίας Αναστασίας τής Ρωμαίας, 
στόν ομώνυμο Ναό τού Αρσακείου Σχολείου Ψυχικού.
 Έναρξις Εσπερινού 6μ.μ. τήν 28η Όκτωβρίου καί
έναρξις Όρθρου 7π.μ.τήν 29η Όκτωβρίου.
 Μετά πλείστης τιμής
Άρχιμ. π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου
 


ΛΑΒΡΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

 

Στην ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία για την Παιδεία και την εκπαίδευση αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος εχθές  από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Πανόρμου, όπου τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Δημητρίου.

Η ΡΩΣΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Μίλια μακριά έχουν μείνει οι Αμερικάνοι, πίσω από τον Πούτιν καθότι ο Ρώσος πρόεδρος κυριαρχεί στο βόρειο ημισφαίριο ενώ οι απίστευτοι ελιγμοί του είναι η απόδειξη των ικανών χειρισμών του έναντι του προέδρου Ομπάμα.  Η Ρωσία είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την κατασκευή στρατιωτικής βάσης που θα βρίσκεται 300 μίλια από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5,9 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Για να αντιμετωπίσει η Ελλάδα την αυξημένη ροή προσφύγων, η Κομισιόν θα καλύψει για τέσσερις μήνες τα έξοδα της χώρας χορηγώντας της 5,9 εκατ. ευρώ. Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος τονίζει:

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ

 

Το φαινόμενο της μετανάστευσης στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης, σύμφωνα με τους αναλυτές, φαίνεται να βρίσκεται σε έξαρση για τους πιο εξιδεικευμένους επιστήμονες οι οποίοι βλέπουν οικονομικό «άσπρο» φως στο εξωτερικό μονάχα. Η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων αποφασίζει να φύγει από την Ελλάδα όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Φαίνεται πως οι παράγοντες είναι κι άλλοι.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

 

Ο Τούρκος πρέσβης στις Βρυξέλλες προέβη σε ιδιαίτερα προκλητικές δηλώσεις, αφού ανέφερε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να προσφέρει στην Τουρκία 3.000.000.000 δις. κάθε χρόνο και ταξίδια χωρίς βίζα για τους Τούρκους, ως αντάλλαγμα της συνεργασίας της για την ανακοπή της ροής των μεταναστών, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

 

Η Αλ Κάιντα-Μέτωπο Αλ Νούσρα ανάρτησε νέες φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται Ουιγούροι Τούρκοι της Κίνας να έχουν αναπτυχθεί, για να αντιμετωπίσουν την επίθεση που έχει εξαπολύσει ο κυβερνητικός στρατός για την απελευθέρωση της περιοχής