21 Οκτωβρίου, 2015

ΟΙ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟ «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» ΤΗΣ Ι.Α.Α.

 

Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο «Δημήτρειο» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της «Αποστολής» στο Μοσχάτο πραγματοποίησαν από κοινού, σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος.

Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

 
 

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

 

Με υπομονή όλες οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν διαμηνύει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος αναφερόμενος στην οικονομική κρίση.

ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 6 «ΡΑΜΠΟ»

 

Το Ελληνικό Working Group το οποίο θα εργάζεται νυχθημερόν για την επίβλεψη της εφαρμογής του μνημονίου και της τήρησης των συμφωνηθέντων, ανακοίνωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Σόιμπλε: Διστακτικός ο Σαμαράς, δυσλειτουργική η Ελλάδα:Στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα που προβλήθηκε χθες το βράδυ για τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους έξι μήνες διαπραγματεύσεων, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε συνέντευξη στον ανταποκριτή της «Liberation» στις Βρυξέλλες, όπου μεταξύ άλλων σχολιάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά, επανέρχεται στο ενδεχόμενο Grexit και αρνείται ότι έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας.

ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟ 1,5 ΔΙΣ

 

Συναγερμός έχει σημάνει στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης μετά τη διαπίστωση ότι οι φορολογούμενοι δεν κατάφεραν τον Σεπτέμβριο να πληρώσουν φόρους ύψους 1,5 δισ. ευρώ.

ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

Στις νεκρές ζώνες σε Σλοβενία, Σερβία και Κροατία έχει μετατοπιστεί το κύριος βάρος των δεκάδων χιλιάδων προσφύγων μεταναστών που παραμένουν εγκλωβισμένοι μέσα σε άθλιες συνθήκες και εκτεθειμένοι στο τσουχτερό χειμώνα των Βαλκανίων.Καμία συμφωνία δεν φαίνεται εφικτή να δώσει λύση στην χειρότερη μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη γι αυτό, όλο και περισσότερες χώρες εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υψώσουν φράχτες στα σύνορά τούς, στα πρότυπα της Ουγγαρίας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: «Είμαστε σε συνθήκες περίπου πολέμου» λέει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα λόγω έλλειψης κονδυλίων. «Προσπαθούμε να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα και από την άλλη μεριά να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο νέο κόσμο στην Ελλάδα» υπογράμμισε.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ "ΣΟΦΩΝ" ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Σαφείς αποστάσεις από το πόρισμα της “Επιτροπής Σοφών” για το ασφαλιστικό κράτησε κατά την κοινή συνεδρίαση των Κυβερνητικών Συμβουλίων Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προαναγγέλλοντας την κατάθεση αντίστοιχης πρότασης από την κυβέρνηση μέχρι το τέλος του μήνα.

ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ...

 

Έντονες είναι οι πιέσεις των γιγάντων στον τομέα των υδρογονανθράκων για να αποκτήσουν δικαιώματα εκμετάλλευσης της Κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, εταιρείες-κολοσσοί επιδεικνύουν μεγάλο ενδιαφέρον για να αποκτήσουν σύντομα δικαιώματα σε ελεύθερα τεμάχια της Κύπρου και να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες έρευνες και ερευνητικές γεωτρήσεις.

ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ "ΤΡΕΜΕΙ" Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

 

Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην Ασφάλεια από κάθε άλλη χώρα: Ένα γείτονα με πυρηνικές ικανότητες και 700,000 στρατιώτες σε ετοιμότητα.

H ΛΕΠΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

 

Για υποκίνηση σε ρατσιστικό μίσος κατηγορείται η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν. Η Λεπέν δικάζεται στη Λυών και υπάρχει η πιθανότητα να φυλακιστεί για ένα χρόνο και να υποβάλει πρόστιμο 45.000 ευρώ.