14 Οκτωβρίου, 2015

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 800 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

 

Ευρωπαϊκοί πόροι ύψους 800 εκατ. ευρώ από τα Ταμεία του ΕΣΠΑ, αναμένεται να εισρεύσουν στην ελληνική οικονομία την ερχόμενη εβδομάδα, ως προχρηματοδότηση για τα αναπτυξιακά έργα της περιόδου 2014-2020. Αυτό δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα ευρώ, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!

 

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο για την απελευθέρωση της δόσης των 2 δισ. ευρώ. Που θα πάει κι αυτή η δόση; Μα φυσικά στο χρέος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 

«Διαβεβαιώνουμε τους πιστούς χριστιανούς της Εκκλησίας μας ότι έχουμε οδυνηρή επίγνωση των συμβάντων και της θλιβερής επιδράσεώς των στην ζωή της Αρχιεπισκοπής και της κοινότητός μας.

Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΠΛΗΞΕ 53 ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚ

 

Οι Άραβες αντάρτες της Συρίας ενημερώθηκαν από την Ουάσινγκτον ότι νέα όπλα είναι καθ' οδόν για να τους βοηθήσουν να εξαπολύσουν μια επίθεση, σε συνεργασία με τους Κούρδους συμμάχους τους, στην πόλη Ράκα, την οποία ελέγχουν εδώ και πάνω από έναν χρόνο οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΟΙ ΡΙΨΕΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ

 

Ρίψη μικρών όπλων, πυρομαχικών και άλλου εξοπλισμού σε μαχητές στη Συρία, έκαναν οι αμερικανικές δυνάμεις, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη χώρα.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

«Η Τουρκία είναι ένας από τους σημαντικούς εταίρους μας και τους καλούς μας φίλους. Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις με την Άγκυρα εδώ και πολλά χρόνια, καθώς αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς και οικονομικούς εταίρους μας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

20 ΚΑΜΕΡΕΣ, 100 ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ, CNN & REUTERS ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΚΕ 

Το ήξερε ο Αλέξης Τσίπρας ότι εγώ, ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, κουμπάρος στο Λουξεμβούργο δεν γίνομαι, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολόπουλος !!!Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 5ης Εθνικής συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

 

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μιας πρωτοφανούς ιρανικής χερσαίας στρατιωτικής επιχείρησης στην Συρία, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί έντονα από τη ρωσική πολεμική αεροπορία. Η εφημερίδα «Αλ-Ακμπάρ», τονίζει πως «η αρχή του τέλους είναι πολύ κοντά» για τον ISIS.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αναβάλλεται η διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα του επιτρόπου Οικονομικών της Κομισιόν, Πιερ Μοσκοβισί που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από σήμερα, Τετάρτη. Η αναβολή της επίσκεψής του οφείλεται σε «πολύ σοβαρούς οικογενειακούς λόγους», όπως αναφέρει μέσω Twitter η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (Η΄ ΜΕΡΟΣ)

 
Γ) Ο συμμετέχοντες στ Συνέδρια κα τς Διασκέψεις.
Μι λλη θλιβερ διαπίστωση, π τ μέχρι σήμερα γενόμενα Συνέδρια κα Διασκέψεις, εναι τ γεγονός, τι τ πιλεχθέντα πρόσωπα εχαν οκουμενιστικ φρόνημα κα προέρχονταν κατ προτίμηση π τν καδημαϊκ χρο. 

52 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!

 

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά...πενηνταδύο δις δολάρια το χρόνο μπορεί να αντλεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα των μνημονίων απο τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης! Στη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προχώρησε ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Καναδά, ως συνεργάτης και ομότιμος καθηγητής επί χρόνια της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση με τα Πόθεν Έσχες των βουλευτών και πως η ίδια έχει φωτοτυπήσει αποκαλυπτικά έγγραφα του Κοινοβουλίου όσο ήταν στην έδρα.

Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΔΙΝΕΙ 3,4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

 

Σύμφωνα με ηχητικό μήνυμα, η Αλ Κάιντα επικήρυξε τον Μπασάρ Αλ Άσαντ και προσκάλεσε τους Τζιχαντιστές του Καυκάσου να υποστηρίξουν τους ομοϊδεάτες τους στη Συρία κάνοντας επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος. 

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά την πολύνεκρη διπλή βομβιστική επίθεση στην Τουρκία, η οποία αποδίδεται σε ενέργεια του Ισλαμικού Κράτους. «Οι τζιχαντιστές του ISIS βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί πως «Οι τζιχαντιστές θα αποτελέσουν σοβαρό πρόβλημα για την χώρα τα επόμενα χρόνια» .

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ

 

Ο ρωσικός δορυφόρος «Λουτς» πλησίασε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων, τον αμερικανικό στρατιωτικό δορυφόρο Intelsat. Το Πεντάγωνο ανέφερε χαρακτηριστικά πως έγινε προσέγγιση ρωσικού «δορυφόρου-δολοφόνου».