11 Οκτωβρίου, 2015

ΠΡΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

 
     
 Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
Voiotosp@gmail.com

ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
(athens@antidiaploki.gr)

Κύριε Πρόεδρε,
Αφού σας συγχαρώ πρωτίστως για την είσοδο του Κόμματός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα ήθελα να σας εκφράσω μια πικρία που μου προέκυψε από τα χθεσινά λεγόμενά σας, στην εκπομπή σας του Σαββάτου 10/10/2015  «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» στο ΕXTRA, όπου αναφερόμενος μεταξύ άλλων για την Εκκλησία είπατε ότι πρέπει να μειωθούν κατά το ήμισυ οι μισθοί του Αρχιεπισκόπου και των Αρχιερέων, διότι αυτοί δεν έχουν ανάγκη παίρνουν το 80% από τα παγκάρια.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ SIEMENS;

 
Ερωτήματα προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρακολουθώντας τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την Βουλή των Ελλήνων, θεώρησα πως βρισκόμουν σε άλλη χώρα και όχι σε μια χρεοκοπημένη χώρα της οποίας έχουν αφαιρεθεί όλες οι αρμοδιότητες που ορίζονται εκ του Συντάγματος και θα έπρεπε αυστηρά να τηρεί η εκάστοτε εκλεγμένη κυβέρνηση της Πατρίδος!!

ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ: ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ 2016

 

Αφορολόγητο όριο 20.000-30.000 ευρώ θα έχει ο ΕΝΦΙΑ του 2016 που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Ωστόσο, το αφορολόγητο δεν θα ισχύσει για όλους, αλλά μόνο για αυτούς που η αξία της πρώτης κατοικίας τους δεν υπερβαίνει ένα όριο περίπου 100.000-150.000 ευρώ.

ΝΕΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ;

 

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν τις τελευταίες μέρες στα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη, με πολλούς να κάνουν λόγο για «νέα Ιντιφάντα». Απεσταλμένος της Deutsche Welle επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας Αλούν στη συνοικία Αλ Ισαουίγια της κατεχόμενης ανατολικής Ιερουσαλήμ.

ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (HRW) ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί ή ότι παρέδωσε στις συριακές ένοπλες δυνάμεις ένα νέο, πιο αποτελεσματικό τύπο βομβών διασποράς αφότου επενέβη ευθέως στον πόλεμο στη Συρία.

ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

 

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το κέντρο της Άγκυρας για να τιμήσουν τα θύματα της διπλής επίθεσης αυτοκτονίας που σημειώθηκε το Σάββατο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 95 διαδηλωτές αλλά και για να καταγγείλουν ως υπεύθυνη την κυβέρνηση.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Σοβαρές ζημίες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ηπείρου προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή τα ξημερώματα. Ανεμοστρόβιλος χτύπησε χωριά του Δήμου Δωδώνης, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αρκετά σπίτια.Τη Λέσβο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία Αμερικανών γερουσιαστών αποτελούμενη από τους Τζιν Σαχίν, Ρίτσαρντ Ντάρμπιν, Αμι Κλομπουχάρ, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, τους οποίους συνόδευε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντέιβιντ Πιρς.

H ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΚΚΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

 

"Nα είναι σταθερός στο θυσιαστήριο του Χριστού που είναι το Α και το Ω της ζωής μας" ανέφερε κατά την χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ Χρυσοστόμου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρέστησαν πολλοί Μητροπολίται στην Χειροτονία του νέου Ιεράρχη.  

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΙΣΤΗ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (E΄ ΜΕΡΟΣ)

 
 α)   οκουμενιστικς  χαρακτήρας  τν «Συνεδρίων» κα «Διασκέψεων».

δη π τς ρχές το 20ου αἰῶνος τ Οκουμενικ Πατριαρχεο μ τς Πατριαρχικς γκυκλίους το 1902,1904 κα 1920 σηματοδοτε πίσημα πλέον μία νέα πορεία, μία λλη γραμμ κα τακτική, ξένη πρς τν ρθόδοξη πίστη κα Παράδοση, ξένη πρς τν ρθόδοξη ατοσυνειδησία μας: γραμμ οκουμενιστικς μπνεύσεως κα προοπτικς, ποία νοίγει οσιαστικ τ δρόμο πρς τν παναίρεση το Οκουμενισμο.

ΓΙΑ "ΜΑΧΕΣ" ΣΕ ΕΞΙ ΑΞΟΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Επιταχύνονται οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την εφαρμογή του παράλληλου προγράμματος, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη για ″μάχες″ σε έξι άξονες, παράλληλα με αυτή του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα της Συμφωνίας. Οι εν λόγω άξονες, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι οι εξής:

ΟΙ ΗΠΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΥΡΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

 

Τέλος βάζουν οι ΗΠΑ στο πρόγραμμα εκπαίδευσης Σύρων ανταρτών που εκπαιδεύονταν με σκοπό να πολεμήσουν κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Αντί αυτού θα παρέχουν επιλεκτικά εξοπλισμό και αεροπορική ενίσχυση σε ηγέτες οργανώσεων της αντιπολίτευσης.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ... Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαζί με τον Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, εκχώρησε εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχει αρμοδιότητα, το δικαίωμα στο τουρκικό Λιμενικό να εκτελεί περιπολίες, να αναχαιτίζει δουλεμπορικά σκάφη και να εκτελεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στο Αιγαίο.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016...

 

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις, εκτιμά ότι η ελληνική οικονομία εάν και εφόσον η ελληνική κυβέρνηση κάνει σοβαρή προσπάθεια για την επανάκτηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, τότε η ελληνική οικονομία είναι πιθανό να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέχρι τα μέσα του 2016.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

 

Ο μεγαλύτερος Βρετανός επενδυτής αναφέρει πως «Σε 15 χρόνια από τώρα η ΕΕ θα διαλυθεί». Το πρόβλημα των πολλών μεταναστών όπως και η άνοδος του πολιτικού εξτρεμισμού θα κάνουν την Ένωση το 2030 να γίνει κομμάτια όπως ο ίδιος κατέστησε σαφές. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι, «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν σε 15 χρόνια από τώρα, η ΕΕ θα είναι όπως τη γνωρίζουμε τώρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΕΩΣ

 
 
Λουκ. η΄ 5-15
Εξήλθεν ο σπείρων του σπείραι τον σπόρον αυτού. Και εν τω σπείρειν αυτόν ο μεν έπεσε παρά την οδόν, και κατεπατήθη, και τα πετεινά του ουρανού κατέφαγεν αυτό· και έτερον έπεσεν επί την πέτραν, και φυέν εξηράνθη διά το μη έχειν ικμάδα. Και έτερον έπεσεν εν μέσω των ακνθών, και συμφυείσαι αι άκανθαι απέπνιξαν αυτό· και έτερον έπεσεν εις την γην την αγαθήν, και φυέν εποίησε καρπόν εκατονταπλασίονα.