04 Οκτωβρίου, 2015

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

 

Στη μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή, συνολικά ψήφισαν 297 βουλευτές. Ο κ. Βούτσης έλαβε 181 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 113 λευκά ψηφοδέλτια και 3 άκυρα.Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης που προέδρευσε της διαδικασίας έδωσε ευχές στον κ. Βούτση για το δύσκολο έργο που έχει να διεκπεραιώσει τόσο η βουλή όσο και ο νέος πρόεδρός της και τον κάλεσε να κάνει τις προγραμματικές δηλώσεις του.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

 

Μετά ακολούθησε ο εξοπλισμός του λεγόμενου Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΕΣΣ) στο έδαφος της Τουρκίας, από στελέχη του κρατικού μηχανισμού των ΗΠΑ, Τουρκίας, με την υποστήριξη του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ!..

 
Δεν μας έπιασε ξαφνικά γλωσσοδέτης λέγοντας το περιβόητο εκείνο: «Ο τζίτζιρας ο μίτζιρας ο τζιτζιμιτζιχότζιρας, ανέβηκε στην τζιτζιριά στη μιτζιριά στη τζιτζιμιτζιχοτζιριά, να κόψει τζίτζιρα μίτζιρα τζιτζιμιτζιχότζιρα»!..Τις υποψηφιότητες διαβάσαμε για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας από τον πιο νεαρό σε ηλικία, μόλις 37 ετών, που λέγεται Τζιτζικώστας, τον άλλο νεαρό, που λέγεται  Άδωνις και όπως έλεγε ο αδελφός του…τσίριζε πολύ όταν ήταν μικρός, κι αρχίσαμε λίγο να χαμογελάμε άδολα και ανυπόκριτα, αφού για κάθε υποψήφιο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας όλο και κάτι χιουμοριστικό λέγεται, όλο και κάτι εύθυμο ακούγεται ή γράφεται.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 39 ΑΜΑΧΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ

 

Τουλάχιστον 39 άμαχοι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά και οκτώ γυναίκες, έχουν σκοτωθεί από τις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η Ρωσία στη Συρία, ανέφερε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Ξεκίνησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι περιπολίες αστυνομικών με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα. Στην Αθήνα το μέτρο εφαρμόζεται στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, ενώ σύντομα η συγκεκριμένη δράση αναμένεται να επεκταθεί στην Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Χανιά και το Ναύπλιο.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...

 

Το ΦΕΚ που ξεκίνησε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης και στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει την δημιουργία πολιτικού γραφείου του Γιάννη Δραγασάκη και την στελέχωσή του με 10 μετακλητούς διοικητικούς υπαλλήλους, 5 ειδικούς συνεργάτες ενώ θα αποσπαστούν και 5 υπάλληλοι του Δημοσίου ή νομικού προσώπου του Δημοσίου Τομέα.

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

Το αδιαχώρητο επικρατεί στα κέντρα υποδοχής προσφύγων στη Γερμανία, αφού οι Μουσουλμάνοι πρόσφυγες εξαπολύουν επιθέσεις και απειλές εναντίον των Χριστιανών, φτάνοντας τους σε σημείο να εγκαταλείπουν την Ευρώπη για να επιζήσουν. Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές μαρτυρίες Χριστιανών για την κόλαση που ζουν:

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

 

Οι κυβερνήσεις οι οποίες εφαρμόζουν την πολιτική των μνημονίων έχουν πάντα έτοιμα μέτρα για ισοδύναμα τα οποία προκύπτουν από τα αυτοκίνητα. Έτσι είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αλλάξει ο τρόπος υπολογισμού των Τελών Κυκλοφορίας . Πότε όμως θα πάρει μια τέτοια απόφαση η κυβέρνηση; Όπως φαίνεται, για τα τέλη του 2016 δεν υπάρχει χρόνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σχέδιο αλλαγής υπολογισμού έχει κάποια βασικά στοιχεία. Αυτά είναι τα εξής:

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ! ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

Ανησυχία έχει προκαλέσει η τουρκική εξοπλιστική φρενίτιδα, καθώς παραμένει άγνωστο που θα χρησιμοποιηθεί και πως θα καταλήξει! Αυτή τη φορά οι Τούρκοι προχωρούν προγράμματα όπως αυτό του ελικοπτεροφόρου πλοίου αμφίβιων επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ

 

κυριότερη ατία, πό ρθοδόξου θεολογικς πόψεως, τς παγκοσμίου κρίσεως, πού διέρχεται σήμερα νθρωπότητα, θά πρέπει νά στιαστε στήν πομάκρυνση, τήν ποστασία πό τόν γιο Τριαδικό Θεό καί τήν μετανοησία, ποία δηγε στήν ποδούλωση καί αχμαλωσία στήν παναίρεση το συγκρητιστικο διαχριστιανικο καί διαθρησκειακο Οκουμενισμο.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 
 
Λουκ. στ΄ 31 - 36
Είπεν ο Κύριος· Καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως. Και ει αγαπάτε τους αγαπώντας υμάς, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ οι αμαρτωλοί τους αγαπώντας αυτούς αγαπώσι. Και εάν αγαθοποιήτε τους αγαθοποιούντας υμάς, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ οι αμαρτωλοί το αυτό ποιούσι.