02 Οκτωβρίου, 2015

ΕΣΚΑΣΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS !!! ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!

 
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ 
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ 
ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ, ΜΙΣΘΩΤΩΝ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΩΝ

Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!!
Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 
Ο Ιεράρχης της σιωπής και της ταπεινώσεως

Ο μακαριστός Οικουμενικός Πατριάρχης Δημήτριος, υπήρξε αναμφιβόλως μία από τις μεγαλύτερες, ακτινοβόλες και πολυδιάστατες εκκλησιαστικές προσωπικότητες της σύγχρονης εκκλησιαστικής ιστορίας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΛΙΣΤΑ)

 

Στα 500 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η συνολική ζημιά που υπέστη το δημόσιο από τα σκάνδαλα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο διάστημα 2006 έως 2012. Το ποσό αφορά μη εξυπηρετούμενα δάνεια που δόθηκαν από τις διοικήσεις και τις υπηρεσίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο διάστημα αυτό, σε γνωστούς επιχειρηματίες, χωρίς να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 
Δύναμη 50 αεροσκαφών και έως 2.000 στρατιωτών βρίσκεται στη Συρία
Δύναμη 50 αεροσκαφών - ελικοπτέρων και έως 2.000 πεζοναυτών, αλεξιπτωτιστών και ανδρών των ειδικών δυνάμεων έχει αναπτύξει η Ρωσία στο έδαφος της Συρίας, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ;

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αποκάλυψε (από διαρροή τηλεγραφήματος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουάσιγκτον) ότι οι ΗΠΑ συμβούλευαν εκ του σύνεγγυς τον πρωθυπουργό κατά τις διαπραγματεύσεις για το Μνημόνιο.

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ

 

Στο «κόσκινο» της Δικαιοσύνης μπαίνουν όλες οι υποθέσεις παράνομης επιστροφής ΦΠΑ που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ο νέος εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν σ' αυτές τις υποθέσεις έγιναν οι προβλεπόμενοι καταλογισμοί για τη ζημιά που υπέστη το ελληνικό δημόσιο.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας, καθώς από την Τετάρτη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας με «ξεχασμένο» λοιμώδες νόσημα τουρίστας που παραθέριζε στην Κω. Κλιμάκιο ειδικών επιστημόνων μεταβαίνει στην Κω προκειμένου να διαπιστώσει εάν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα. Παράλληλα ερευνώνται τα δρομολόγια που έχει κάνει ο τουρίστας μέχρι να έρθει στην Ελλάδα.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΥΡΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ CIA

 

Πληθαίνουν οι αποδείξεις ότι τα ρωσικά βομβαρδιστικά δεν χτυπούν στόχους του Ισλαμικού Κράτους αλλά της συριακής ένοπλης αντιπολίτευσης, προκειμένου να βοηθήσουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ στον τετραετή εμφύλιο.

H KΥΠΡΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ 4ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ PSI

 

Προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Ουάσινγκτον (International Centre For Settlement of Investment Disputes - ICSID) κατέθεσε κατά του ελληνικού Δημοσίου η κρατική κυπριακή τράπεζα (πρώην Λαϊκή), διεκδικώντας 4 δισ. ευρώ για το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων το 2012. 

ΣΤΟ «ΣΦΥΡΙ» 14 ΝΕΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ

 

Σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς, μέσα από την πλατφόρμα e-auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr, για 14 νέα ακίνητα του Δημοσίου, προχωρεί το ΤΑΙΠΕΔ.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ 8ΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ -NΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ 6 ΩΡΩΝ

 

Η οχτάωρη βάρδια έχει αποτελέσει μία στάνταρ εργασιακή τακτική που ακολουθείται στις περισσότερες χώρες. Η Σουηδία όμως προχωράει σε μία προοδευτική κίνηση να εισάγει ένα νέο μοντέλο που θέλει τους εργαζόμενους να δουλεύουν μόνο 6 ώρες την ημέρα. Τον Απρίλη του 2014, η κυβέρνηση του Γκέτενμποργκ ανακοίνωσε ότι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα θα δουλεύουν λιγότερες ώρες.