22 Σεπτεμβρίου, 2015

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

 

Στόχος να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό. Ειδικότερα, «μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, λίγο πριν τις 10 σήμερα και γνωστοποίησε ότι θα εκλέξει νέο πρόεδρο και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό.

ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

 

ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ!.. εδώ και μέρες, ότι την επόμενη των εκλογών θα τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά τα οποία θα δούμε από τα εκλογικά αποτελέσματα, που έβγαλαν οι κάλπες! Ο ευτελισμός (για να μην πούμε κάτι χειρότερο) πολλών δημοσκοπικών εταιριών, που άλλα ήθελαν να δουν και άλλα τους βγήκαν στη συνέχεια!.. Από πού ν’ αρχίσεις και πού να τελειώσεις;

ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η κατάσταση τώρα θυμίζει την δεκαετία του 1990
«Ο Ερντογάν, ο οποίος υπήρξε θύμα του παλαιού καθεστώτος πριν από 20 χρόνια, αντιπροσώπευε την ελπίδα για τον λαό της περιοχής, αλλά όχι πια», λέει στην εφημερίδα Zaman ο Γκάρο Παϊλάν, βουλευτής αρμενικής καταγωγής και ένας από τους ιδρυτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP).

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Με πολιτικό όρκο, όπως άλλωστε και τον Ιανουάριο, ορκίστηκε πρωθυπουργός χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ακριβώς στις 20:00.  Είναι η έβδομη φορά στα…χρόνια του μνημονίου, που ορκίζεται πρωθυπουργός, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των υπηρεσιακών πρωθυπουργών. 

ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Ο κ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ

 

Το μεταναστευτικό ζήτημα ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά την συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον κ. Μανώλη Γλέζο.Ο κ. Γλέζος μετά την συνάντηση δήλωσε πως «μου έδωσε την δυνατότητα ο Αρχιεπίσκοπος να του εκθέσω τις απόψεις μου γύρω από το τεράστιο ανθρωπιστικό θέμα και την τραγωδία των προσφύγων.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ... ΓΙΝΟΥΜΕ BΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Πηγαίνοντας κανείς στη Bουλγαρία, 26 χρόνια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, θα μπορούσε να βγάλει πολλά συμπεράσματα για την οικονομία, την κοινωνία, την προσαρμογή στην παγκοσμιοποίηση. Kυρίως, όμως, να δει πώς το πολιτικό τους σύστημα και προπαντός οι πολίτες αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη, και θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου της ΝΔ, μετά την εκλογική ήττα της Κυριακής. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τη Συγγρού, η απόφαση ελήφθη μετά από συνεργασία που είχαν το βράδυ της Δευτέρας, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΥΕΜΕΝΗ

 

Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησε η αραβική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας σε στρατόπεδο που ελέγχουν οι ιρανόφιλοι, σιίτες αντάρτες Χούδι στην βόρεια Υεμένη, ανέφεραν ιατρικές πηγές και αξιωματούχοι, καθώς οι επιχειρήσεις της συμμαχίας κλιμακώνονται, στοιχίζοντας την ζωή σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό άμαχου πληθυσμού.

ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

 

Πληροφορίες, οι οποίες εφόσον ισχύουν, πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο όπως τον γνωρίζαμε, φαίνεται ότι κατέχει ο πληροφοριοδότης της NSA, Edward Snowden. Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής με τον επιστήμονα Neil de Grasse Tyson, ο κ Snowden αποκάλυψε ότι υπάρχουν εξωγήινα όντα και μάλιστα προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τη Γη.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ: "ΤΟ GREXIT ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ"

 

Η νίκη του Αλέξη Τσίπρα σηματοδοτεί και την παύση των σεναρίων για Grexit, επισημαίνουν Γερμανοί οικονομολόγοι. Ωστόσο αναμένεται να συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Αθήνας και πιστωτών για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, αναφέρει η Deutsche Welle.

Ο ΡΕΝΤΣΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: "ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ!"

 

Όποιος λαβώνει με απόσχιση, πεθαίνει στις εκλογές, τόνισε ο ιταλός πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην Αριστερά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Στις ελληνικές εκλογές αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι, κατά την συνεδρίαση της διεύθυνσης του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος στη Ρώμη.