20 Σεπτεμβρίου, 2015

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΑ

 

Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν οι πολιτικοί αρχηγοί νωρίς σήμερα το πρωί- Διαβάστε τις δηλώσεις τους: 

ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ!

 

Η κάλπη, έλεγε ο Χαρίλαος Φλωράκης, είναι πάντα γκαστρωμένη. Δεν ξέρεις δηλαδή τι θα βγάλει στη γέννα, αγόρι ή κορίτσι. Και εν προκειμένω:Σύριζα ή Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, ό,τι και να βγάλει η κάλπη, έχουμε την αίσθηση, ότι στο τέλος νικήτρια θα είναι η οργή του λαού, όπως τότε με το δημοψήφισμα, και χαμένη η τηλεοπτική προπαγάνδα!

ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Σάς παρουσιάζουμε όλα εκείνα που θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν σας για τις εκλογές, ούτως ώστε να διευκολυνθείτε στην προσπάθειά σας να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Ακριβή υπόθεση καθίσταται για χιλιάδες πολίτες η άσκηση του εκλογικού δικαιώματός τους, καθώς όσοι χρησιμοποιούν τους αυτοκινητόδρομους για να μεταβούν στο εκλογικό τους τμήμα, καταβάλλουν κανονικά το αντίτιμο των τσουχτερών - στις περισσότερες περιπτώσεις -  διοδίων.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ…

 

Σύμφωνα μία νέα δημοσκόπηση - φωτιά, η δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού στην Τουρκία είναι μονόδρομος. Ο διευθυντής της εταιρίας δημοσκοπήσεων Sonar, Hakan Bayrakci, αναφέρει πως τα ποσοστά του ΑΚΡ, έχουν μειωθεί κατά 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές της 7ης Ιουνίου.

ΠΛΑΦΟΝ 15% ΣΤΟ ΑΕΠ

 

Οι χώρες της Ευρωζώνης είναι έτοιμες να θέσουν πλαφόν το 15% του ΑΕΠ για την ετήσια εξυπηρέτηση του χρέους της Ελλάδας, για μία μακροχρόνια περίοδο, στο πλαίσιο της υπόσχεσής τους για ελάφρυνση του χρέους που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Για πρώτη φορά οι Δαναοί (βλ. πολιτικοί) δεν φέρνουν δώρα στους ψηφοφόρους τους. Σε αντίθεση με άλλες εκλογικές μάχες, τούτη εδώ δεν έχει στο κέντρο της διαλεκτικής τη λιτότητα. Αυτή έχει γίνει αποδεκτή από τα μεγάλα κόμματα.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να χάσει μεταξύ 1,7 και 3,5 εκατ. θέσεις εργασίας, εάν προχωρήσει η αναγνώριση της Κίνας ως «οικονομίας της αγοράς», σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή για λογαριασμό 25 ομοσπονδιών ευρωπαϊκών βιομηχανιών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ

 
  
Μαρκ. η΄ 34 - θ΄ 1
Και προσκαλεσάμενος τον όχλον συν τοις μαθηταίς αυτού είπεν αυτοίς, όστις θέλει οπίσω μου ακολουθείν, απαρνησάσθω εαυτόν και αράτω τον σταυρόν αυτού, και ακολουθείτω μοι. Ος γαρ αν θέλη την ψυχήν αυτού σώσαι, απολέσει αυτήν· ος δ᾿ αν απολέση την εαυτού ψυχήν ένεκεν εμού και του ευαγγελίου ούτος σώσει αυτήν.