18 Σεπτεμβρίου, 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRISI

 

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της εταιρίας «ΜΕΤRISI». Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ενώ η Ν.Δ. υπερέχει του ΣΥΡΙΖΑ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ

 

Αφού κατέστρεψαν και πρόδωσαν τη χώρα, τώρα ζητάνε να τους εμπιστευτούμε!  Όταν η ψήφος γίνεται σφαίρα στην καρδιά της δημοκρατίας Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο...

Η ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ… ΑΚΡΙΒΑ!

 

Ακριβό «χόμπι» οι εκλογές και είναι ένας επιπλέον λόγος που – συνήθως δεν γίνεται τόσο συχνά. Το υπουργείο Εσωτερικών έδωσε διευκρινήσεις για την εκλογική αποζημίωση των υπαλλήλων των ΟΤΑ, σύμφωνα με την οποία το κόστος των εκλογών θα διαμορφωθεί στα 33,2 εκατ. ευρώ.

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΕ

 

Η ευρωζώνη εξετάζει να μειώσει το κόστος εξυπηρέτησης του ελληνικού χρέους στο 15% του ΑΕΠ ετησίως, στο πλαίσιο των μέτρων για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρει το Reuters επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης.

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΑΝ

 

Πολλά τα κενά και οι διαφωνίες που υπάρχουν στα κεφαλαιώδη κεφάλαια του Κυπριακού και οι δύο διαπραγματευτές θα επιχειρήσουν μέχρι και τον Οκτώβριο, να προβούν σε μια συνολική αξιολόγηση με την καταγραφή συγκλίσεων και αποκλίσεων, ώστε τον Νοέμβριο να αρχίσουν εντατικές διαπραγματεύσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

Αυτές οι εκλογές γίνονται με κύριο σκοπό να ψηφιστεί το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ από μια νέα κυβέρνηση και μια φρέσκια Βουλή έτσι ώστε να φανεί ότι ο λαός νομιμοποιεί τα μέτρα που θα ληφθούν, αν και δεν τα γνωρίζει. Ο κόσμος ψηφίζοντας τα μνημονιακά κόμματα αποδοκιμάζει τον εαυτό του, την ψήφο του στο δημοψήφισμα.  

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» ΚΑΙ «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Cristian Charities - ΙΟCC εισήγαγε και παρέδωσε υγειονομικό υλικό αξίας 918.000 δολαρίων στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής και δια αυτής στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα», και στο Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην έκθεση αυτοκινήτου στην Φρανκφούρτη, η Μέρκελ ζήτησε από τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρέχουν εκπαίδευση και δουλειές στους πρόσφυγες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την ανάγκη για «μικρούς και δίκαιους συμβιβασμούς» προκειμένου να υπάρξει «μια μεγάλη πολιτική συμφωνία» τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Θέτει ως στόχο το 10% και υπογραμμίζει πως «αν θα μπούμε στην κυβέρνηση ή απλώς θα τη στηρίξουμε ή θα την ανεχθούμε, θα εξαρτηθεί από τη δύναμή μας και από τις υποχωρήσεις που θα δεχτούν να κάνουν αυτοί που θα πάρουν την εντολή».

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΑΚΙΝΤΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Σύμφωνα με συνέντευξή του στην Χουριέτ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε τις προθέσεις του σχετικά με το μέλλον της Κύπρου και την ενοποίηση του νησιού.

ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;

 

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι ανατροπές τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την διεθνή οικονομία, καθώς 1 δημοψήφισμα, μακροσκελείς διαπραγματεύσεις και capital controls δεν μπόρεσαν να μείνουν απαρατήρητα.

ΤΟ ΔΝΤ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: H ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει συμμετάσχει σε συζητήσεις με εκπροσώπους μεγάλων funds, ενόψει της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. Αυτό επισήμανε την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις, διαψεύδοντας πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς ζήτησε από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας να είναι σε ετοιμότητα ώστε, αν χρειαστεί, να προστατεύσουν τα εθνικά σύνορα από την παράνομη μετανάστευση, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Hina.