25 Αυγούστου, 2015

ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 36;

 
                 Διαβάστε το εμπεριστατωμένο κείμενο  ΕΔΩ...
 



ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 

Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ανήμερα του Αγίου Κοσμά στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας πως: στην εποχή μας υπάρχουν διάφορα ιδεολογικά ρεύματα. Σαν παράδειγμα ανέφερε ότι "μία ομάδα εκλεκτών ανθρώπων, που δήλωναν άθεοι, επισκέφθηκαν τον υπουργό Παιδείας και του κατέθεσαν αίτημα να καταργηθεί ό,τι έχει σχέση με την Εκκλησία και με το σχολείο, για να αισθάνονται τα παιδιά ελεύθερα".

ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

Η πιο απλή εξήγηση της ελληνικής κρίσης, πίσω στο 2011: το ένα κυβερνητικό χέρι δάνειζε το άλλο και τελικά κάποιος έπρεπε να πληρώσει το λογαριασμό. Κάπως έτσι, και με την πάροδο του χρόνου, η Ελλάδα έφτασε στο σημείο να έχει κλειστές τράπεζες και ουρές έξω από τα υποκαταστήματα με ηλικιωμένους να περιμένουν να πάρουν ένα μικρό μέρος της σύνταξής τους.

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΑΠΟ Η.Π.Α ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι Η.Π.Α. και η Τουρκία εν' όψη των κοινών αεροπορικών τους επιδρομών κατά στόχων της ISIS στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις. Για πρώτη φορά αμερικανικά αεροσκάφη καθώς και κατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα έχουν την δυνατότητα να επιχειρούν από 4 ξεχωριστές βάσεις στο Τουρκικό έδαφος εναντίον της ISIS μέσα στο Συριακό έδαφος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία, οφείλουμε να σεβαστούμε το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός» ανέφερε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας πως σε τέτοια περίπτωση το μήνυμα θα ήταν για «ένα συμμαχικό σχήμα». Αύριο, Τετάρτη, στις 10 το πρωί λαμβάνει τέλος η αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην ανώτατη εκπαίδευση, καθώς ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής.

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Ο δρόμος προς τις κάλπες φαίνεται να ξεκαθαρίζει και οι εκλογές μοιάζει να κλειδώνουν για τις 20 Σεπτεμβρίου - καθώς όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή θα ορκιστεί νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

 

Υπάρχει ακόμη πιθανότητα να συμβεί ένα Grexit; Τι μπορεί να κρατήσει την Ελλάδα στο δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα; Τι θα συμβεί αν οι όροι της συμφωνίας δεν τηρηθούν; Σε αυτά και κάμποσα άλλα ερωτήματα, οι Times του Λονδίνου απαντούν, αλλά ουσιαστικά θέτουν τις βάσεις για τη σκιαγράφηση του παρόντος σκηνικού. Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία για ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελάχιστες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΑΤΑΞΗΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ

 

«Λαβράκια» προκύπτουν από τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις που κάνει εδώ και ένα μήνα η ΔΕΗ στα στοιχεία των πελατών τους, εξετάζοντας, παράλληλα, και τις οφειλές τους.  Μερικές από τις πιο τρανταχτές περιπτώσεις, όπως παρατίθενται στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα, είναι οι εξής:

Η ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

 

Με βάση την μεγάλη διαφορά που υπάρχει στην αποτίμηση της αξίας των 14 αεροδρομίων που πραγματοποιήθηκε από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες του ΤΑΙΠΕΔ, θα εξεταστεί η υπόθεση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα οικονομικών εγκλημάτων και διαφθοράς.