19 Αυγούστου, 2015

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ. ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 
«Σταγόνα στον ωκεανό», μπροστά στον αριθμό των προσφύγων και μεταναστών που καταφθάνουν καθημερινά στην Ελλάδα και αποβιβάζονται πρωτίστως στα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου, αποτελεί ο αριθμός όσων βρήκαν πρόσκαιρα μια στέγη στα κοντέινερ του Ελαιώνα ή στις καμπίνες του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ....




ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗ BUNDESTAG

 
Με ψήφους 425 υπέρ, 113 κατά και 18 αποχές επί 585 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε, πριν από λίγο, από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας, το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης υπό τον ΕΜΣ και η εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 


ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

 

Μυστηριώδεις πτήσεις και συναλλαγές στη Λίστα Λάγκαρντ - Έμβασμα 2,6 εκατ. ευρώ από Παναμέζικη εταιρεία στο λογαριασμό του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά. Ο άνθρωπος που προσπαθούσε να πείσει την τρόικα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έχει τη βούληση να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή, ο Σταύρος Παπασταύρου, βρίσκεται έκθετος από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τη φερόμενη εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ...

 

Ένας μαχητής που δηλώνει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος εμφανίστηκε σε ένα βίντεο όπου προτρέπει τους Τούρκους συμπατριώτες του να εξεγερθούν εναντίον του «απίστου» προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και να συμβάλουν να...κατακτηθεί η Κωνσταντινούπολη.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ» ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΛΕΤΟΝΙΑ

 

Υπέρ του τρίτου ελληνικού προγράμματος στήριξης ψήφισαν τρία ακόμη ευρωπαϊκά κοινοβούλια, της Ισπανίας, της Αυστρίας και της Λετονίας ενώ τα μάτια είναι στραμμένα στην Γερμανία, η Βουλή της οποίας αποφασίζει σήμερα.

Κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!

 
Παναγιώτατε,   
Σαν απλά και ταπεινά μέλη της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας σας γράφουμε με πολλή πίκρα και ιερή αγανάκτηση. Μη την εκλάβετε την επιστολή μας ούτε απαξιωτικά, αλλά ούτε και περιφρονητικά, διότι είναι βγαλμένη αυθόρμητα και μέσα από την ψυχή μας.

ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

 

Ως θετικό δείγμα για τις ελληνικές τράπεζες αντιμετωπίζεται η απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters το Δ.Σ. της ΕΚΤ αποφάσισε να μειώσει τον ELA στα 89,7 δισ. ευρώ, έπειτα από αίτημα των ελληνικών αρχών.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την πρόθεσή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, χωρίς όμως να ψηφίζει μέτρα που θα επιβαρύνουν τους πολίτες, επανέλαβε την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.Τη δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος που θα εκφράζει το «όχι» στο μνημόνιο προαναγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, με άρθρο του στο προσωπικό του ιστολόγιο, υπό τον τίτλο «Η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβαση και ο εξευτελισμός της δημοκρατίας».

IKANOΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

 

Την ικανοποίησή της, εκφράζει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), για τη σύσταση, με απόφαση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, ειδικού λογαριασμού ο οποίος θα διασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των έργων του ΕΣΠΑ.

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ «ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ»

 

Να «εκδιωχθούν άμεσα» οι εργολάβοι από τα νοσοκομεία ζητάει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καταγγέλλοντας «συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα για τους εργαζόμενους που απασχολούν» και κάνοντας λόγο για «αιμορραγία του δημόσιου χρήματος».

ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ ΝΕΑ ΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 150 ΝΕΚΡΟΥΣ

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα θύματα έχασαν την ζωή τους από πνιγμό ή σκοτώθηκαν από πυρά ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από έφοδο που εξαπέλυσε η οργάνωση.