12 Αυγούστου, 2015

ΟΥ ΣΙΩΠΗΣΩΜΕΝ ΠΟΤΕ ΘΕΟΤΟΚΕ ΤΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΣΟΥ

 
Ου σιωπήσω του βοάν τρανώτατα, τα μεγαλεία τα σα, ειμή γαρ συ Κόρη,  πάντοτε προΐστασο, υπέρ εμού πρεσβεύουσα, τω Υίώ και Θεώ σου, τις εκ τοσούτου με κλύδωνος, και δεινών κινδύνων ερρύσατο.
 


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ «ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ»

 

Σημαντική παρέμβαση στα εθνικά θέματα αλλά και για το καθεστώς των "Νέων Χωρών" με "καρφί" για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους Μητροπολίτες της Θράκης από τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ χθες στο KONTRA CHAΝNEL:

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  

Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου με τον τίτλο «Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης» περιλαμβάνει τη δέσμη μέτρων, η ψήφιση των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την επικύρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της πρώτης προβλεπόμενης δόσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας. Διαβάστε όλο το Σχέδιο Νόμου ΕΔΩ....



ΤΟ NON PAPER ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ... ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

 

Νέο non paper έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου με το οποίο απαριθμεί τα οφέλη για τη χώρα από όσα συμφωνήθηκαν με τους δανειστές.Στο non paper του Μαξίμου, η κυβέρνηση υποστηρίζει μάλιστα ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι καλύτερης σε σχέση με τα μέτρα που συζητούσε η τρόικα με την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, συγκρίνοντας το αποτέλεσμα της σημερινής διαπραγμάτευσης με την διαπραγμάτευση του Δεκεμβρίου του 2014.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΙΛΗΣ ΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Συνεχίζεται το απίστευτο πολιτικό κουκλοθέατρο με πρωταγωνιστές τον Τσίπρα και την Κωνσταντοπούλου.  Αφορμή για ακόμη μια φορά τα τυπολατρικά θέματα που επικαλείται η ΠτΒ, μέσω των οποιών προσπαθεί να καθυστερήσει όσο γίνεται το άνοιγμα της Βουλής προκειμένου να ψηφιστεί το νέο Μνημόνιο.

ΖΗΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΚΙΤΖΙ ΜΕΓΑ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!

 

Ο τουρκοκύπριος Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε πως, «εάν ο ίδιος συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελλάδας, δεν θα φέρει αντίρρηση σε συνάντηση Αναστασιάδη – Ερντογάν». Σε συνέντευξη Τύπου ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) ότι θεωρεί ενδεδειγμένο να αρχίσουν οι διασταυρούμενες επισκέψεις.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

 

Πλήθος μεταναστών μαζεύτηκε στο Παλιό Στάδιο Ανταγόρας για την απαραίτητη διεκπεραίωση εγγράφων. Γρήγορα κλιμακώθηκαν οι εντάσεις αφού οι μετανάστες έγιναν πλημμύρησαν την περιοχή για να εξυπηρετηθούν από το αρμόδιο κλιμάκιο.

ΣΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ


Παραμένει η ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές, με ορισμένες τροποποιήσεις, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Κάλεσμα στους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο κατά της νέας συμφωνίας, το βράδυ (20:00) της Πέμπτης απηύθυνε η ΑΔΕΔΥ. Το συλλαλητήριο θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΣΤΟΥΣ 12 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

 

Ο αριθμός των νεκρών από την άνευ προηγουμένου επιδημία της νόσου των λεγεωνάριων που πλήττει τη Νέα Υόρκη ανήλθε σε 12, ενώ 113 άνθρωποι έχουν προσβληθεί από αυτή τη μορφή πνευμονίας, ανακοίνωσαν αργά χθες το βράδυ οι αρχές. Οι αρχές έχουν τονίσει ότι εκείνοι που κατέληξαν ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία ασθενείς και είχαν ιατρικά προβλήματα.

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ "ΤΟ'ΣΚΑΣΑΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ

 

Τρεις εισαγγελείς, που είχαν αρχίσει μια έρευνα για διαφθορά με στόχο συνεργάτες του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εγκατέλειψαν εσπευσμένα την Τουρκία μερικές ώρες πριν εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή τους, μετέδωσε σήμερα το επίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

BERLINER ZEITUNG: OΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΛΕΙ GREXIT

 

Επιδείνωση της ύφεσης παρά την τήρηση των δεσμεύσεων για μεταρρυθμίσεις προβλέπει μέρος του γερμανικού τύπου για την Ελλάδα, ακόμη και μετά την εκταμίευση του τρίτου πακέτου στήριξης.Η άποψή ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να ανακάμψει ακόμη και μετά το τρίτο πακέτο στήριξης εκφράζεται στην εφημερίδα Berliner Zeitung. Ο συντάκτης του άρθρου, αναλύει για ποιους λόγους η χώρα θα βρεθεί σε χειρότερη μοίρα.

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ

 

Εσπευσμένα αναχώρησαν από την Αθήνα για Κω, το απόγευμα της Τρίτης, δυο διμοιρίες των ΜΑΤ. Στόχος είναι να ενισχυθούν οι τοπικές αστυνομικές δυνάμεις ύστερα από τα επεισόδια με τους μετανάστες που φαίνεται να ξεφεύγει από τον έλεγχο, ενώ η εντολή δόθηκε από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας.