17 Ιουλίου, 2015

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

 

Ανακοινώθηκε πριν  από λίγο η νέα σύνθεση της κυβέρνησης η οποία είναι: 

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ...

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα. Οι αλλαγές θα είναι ριζικές και ο ανασχηματισμός… σαρωτικός, καθώς αναμένεται πως θα υπάρξουν τουλάχιστον 12 αλλαγές!

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΔΑΩΝ Η ΥΠΟΠΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ;;;

 

Σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη του Ευρωπαϊκού Κανονισμού (ευρωπαϊκό παράγωγο δίκαιο άμεσης εφαρμογής) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ η σύσταση Επιτροπής ΕΛΕΓΧΟΥ.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΑ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν εκκενωθεί τα χωριά Λάχι και Φαρακλό, καθώς και μια παιδική κατασκήνωση στο Λάχι, με τα παιδιά να έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια.

Η ΚΙΝΑ ΕΡΙΞΕ 210 ΔΙΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

 

Ένας εκτεταμένος φόβος αρχίζει και πλανάται πάνω από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις ΗΠΑ. Οι μεγαλύτερες κρατικές τράπεζες της Κίνας με εντολή της κυβέρνησης έχουν δανείσει 210 περίπου δισ. ευρώ τις τελευταίες εβδομάδες για να στηρίξουν το χρηματιστήριο και να σταματήσουν το σκάσιμο της φούσκας και την ελεύθερη πτώση στις τιμές των μετοχών.

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

 

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας πριν λίγο καιρό έδωσε κατά κεφαλή κάθε νοικοκυριού 1.000 δολάρια ως δωρεάν ενίσχυση με μοναδικό στόχο να αυξηθεί η αγοραστική δύναμη του πληθυσμού και να στηριχθεί η εσωτερική αγορά. H τάση αυτή είναι παγκόσμια. Ακόμη και στις ΗΠΑ.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

 

Τη Δευτέρα θα ανοίξουν όλα τα καταστήματα των ελληνικών τραπεζών, όπως ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τραπεζικές πηγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι πολίτες θα μπορούν, αντί να παίρνουν καθημερινά 60 ευρώ, να λαμβάνουν σωρευτικά τα ποσά που δικαιούνται, προκειμένου να μη δημιουργούνται ουρές στα καταστήματα ή στις αυτόματες ταμειακές μηχανές (ΑΤΜ). Για παράδειγμα, εάν ένας πολίτης δεν προσέλθει μία ημέρα για ανάληψη 60 ευρώ, θα μπορεί την επομένη να λαμβάνει 120 ευρώ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε περίπου στις 03:45 τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο Φαρακλό Λακωνίας, στο βουνό πάνω από τη Νεάπολη Βοιών.

17 ΙΟΥΛΙΟΥ † ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΣ

 

Γέννηση και ανατροφή. Η παρθενομάρτυς Μαρίνα γεννήθηκε στη μικρή πόλη Αντιόχεια της Πισιδίας, γύρω στο έτος 270, όταν αυτοκράτορας ήταν ο Διοκλητιανός ή ο Κλαύδιος Καίσαρας. Οι γονείς της άνηκαν στην ανώτερη  τάξη της περιοχής της Πισιδίας, ο πατέρας ήταν διακεκριμένος και σεβαστός από τους εθνικούς ιερέας των ειδώλων, λεγόταν δε Αιδέσιος. Αμέσως μετά τη γέννηση της Μαρίνας, έφυγε από την παρούσα ζωή η μητέρα της. Έτσι ο πατέρας αναγκάστηκε να αναθέσει την ανατροφή της θυγατέρας του σε μία άλλη γυναίκα.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

 

Μια μεγάλη κι ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τα παιδιά των κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά τις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αυτήν την φορά για τη β' κατασκηνωτική περίοδο κοριτσιών δημοτικού.

«ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

 

Με ανοικτή επιστολή του προς τον γερμανικό λαό ο Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς, ηγέτης του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, καλεί το Βερολίνο να αναλογιστεί τη θέση του στην Ευρώπη και να πάρει μαθήματα ιστορίας, πέρα από το να δίνει μόνο μαθήματα οικονομίας στην Ελλάδα.

OΙ PODEMOS ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 
«Η συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και στους πιστωτές της προσφέρει τουλάχιστον στη χώρα «σταθερότητα» και έναν «ορίζοντα» για την αναδιάρθρωση του χρέους» τόνισε  ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Το Ισλαμικό Κράτος με νέο βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο με τίτλο «Είμαστε το ισλαμικό χαλιφάτο» χαρακτηρίζει τις χώρες των Βαλκανίων στόχο τζιχαντιστών. Με τη μορφή στίχων οι δημιουργοί του βίντεο προβάλλουν μηνύματα προς τους μουσουλμάνους στα Βαλκάνια για να τους ενθαρρύνουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.