15 Ιουλίου, 2015

ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 22,9 ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΔ - ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS

 

Ισχυρό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis. Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης στη Βουλή μπαίνει και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το πρώτο θέμα της σημερινής Εστίας, αποτυπώνει στο απόλυτο αυτό που αναμένεται να συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την σημερινή οριακή ψηφοφορία. Διαβάστε το.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

 

Όλο αυτό το διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση και πραγματικά αξιόλογες αναλύσεις, σχετικά με την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ και την Ευρωζώνη ή την επιστροφή της Ελλάδας σε ένα εθνικό νόμισμα. Η εισαγωγή του νομίσματος του Ευρώ υποσχόταν σταθερότητα, την οποία δεν έφερε, χωρίς ωστόσο να ευθύνεται αποκλειστικά το νόμισμα αλλά διάφοροι παράγοντες.

Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ

 

Πώς χαρακτήριζε ανέκαθεν ο ελληνικός λαός έναν πρωθυπουργό που προδίδει την εμπιστοσύνη του και καταπατά τα δικαιώματα και την κυριαρχία της χώρας; Το τι οφείλει να κάνει ένας Πρωθυπουργός που σέβεται τη δέσμευσή του απέναντι στο λαό που τον ψήφισε και τη χώρα του, ιδίως όταν δέχεται τελεσίγραφα, το περιγράφουν οι επιτετραμένοι της Ύπατης Αρμοστείας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

 

Το koutipandoras.gr αποκαλύπτει τη λίστα που κατέθεσε στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ο Πάνος Καμμένος με τα media shops, τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που φέρονται να έλαβαν συνολικά 21 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΒΑΤΕΡΛΟ!

 

Αν και το Βερολίνο δείχνει ότι επέβαλε το μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών του στην Ελλάδα, πληθύνονται στη Γερμανία οι φωνές που χαρακτηρίζουν αυτήν την επιτυχία διπλωματικό «όλεθρο», που απειλεί να αμαυρώσει την εικόνα που με τόσο κόπο έκτισε η χώρα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΣΗΚΩΣΕ» ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Βόμβα μεγατόνων έσκασε πριν από λίγο στη Βουλή με τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, επικαλούμενο δημοσίευμα ιστοσελίδας να ζητάει από την κυβέρνηση να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει πληροφορίες που θέλουν Υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να έσπασε προθεσμιακή κατάθεση και να προέβη σε ανάληψη 200.000 ευρώ μόλις δύο ημέρες πριν να κλείσουν οι τράπεζες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Τη θέση ότι οι υπουργοί που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα πρέπει να παραιτηθούν εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, εν όψει τη ψηφοφορίας το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής. «Όταν καταψηφίζει ένας υπουργός στέλνει και την παραίτησή του» δήλωσε, ενώ σχολιάζοντας τις προτάσεις περί παράλληλου νομίσματος είπε: «Ας σοβαρευτούμε»...

ΤΟ 62% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ GREXIT

 

Υπέρ του Grexit τάσσεται το 62% των ερωτηθέντων και κατά το 32%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD. Στην προηγούμενη μέτρηση, πριν από δύο εβδομάδες, η κοινή γνώμη εμφανιζόταν μοιρασμένη, με το «ναι» και το «όχι» στο Grexit να λαμβάνουν από 45%.

GREXIT ΠΡΙΝ ΤΟ 2019 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ECONOMIST

 

Σύμφωνα με άρθρο του Economist η πιθανότητα ενός Grexit δεν έχει αποφευχθεί και θα πρέπει να αναμένεται πριν από το 2019! Που στηρίζει αυτή την εκτίμηση;Σύμφωνα με την ανάλυση που κάνει το περιοδικό το ελληνικό χρέος θα επιδεινωθεί, γιατί φαίνεται αδύνατον η Ελλάδα να μπορεί να αποκαταστήσει την ανταγωνιστικότητά της εντός ευρώ. Όσο για τις περιβόητες «μεταρρυθμίσεις»;