31 Μαΐου, 2015

ΠΥΡΕΤΩΔΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Πυρετώδεις είναι από χθες Σάββατο οι διεργασίες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, το οποίο συνεδρίασε για ώρες στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους ξένους δανειστές.

OΡΓΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

 

Όταν έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, δεν βγαίνεις να κάνεις τον τιμητή.Αλλιώς είσαι είτε ηλίθιος είτε θρασύς. Λύσσαξαν κάποιοι αριστεροϊεροεξεταστές με το πόσο πλήρωσε ο ελληνικός λαός για την υποδοχή του Αγίου Φωτός και των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας.

«Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ»

 

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ): Ή έκκοσμίκευση. Πολιτικοί σχεδιασμοί καί εγκόσμιες σκοπιμότητες υπεισέρχονται στίς διεργασίες τού σύγχρονου Διαλόγου καί αποδυναμώνουν τήν κρυστάλλινη φωνή της ορθόδοξης θεολογίας. Στήν υπό διαμόρφωση Νέα Τάξη Πραγμάτων, οί ισχυροί της γης στηρίζουν καί συχνά επιβάλλουν όλους τούς διαχριστιανικούς καί διαθρησκειακούς διαλόγους. Στόχος τους είναι ή παγκοσμιοποίηση καί στό θρησκευτικό επίπεδο μέ τήν επικράτηση της Πανθρησκείας. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:«Καμία πειθαρχία στο συμβιβασμό με τα Μνημόνια» ξεκαθαρίζει η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ και απευθύνει έκκληση κοινής δράσης σε όλους τους διαφωνούντες «ενάντια στον (αν)έντιμο συμβιβασμό». Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που ενέχεται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

 

Ονομάζεται Πεντηκοστή η σημερινή εορτή, γιατί είναι πενήντα ημέρες μετά το Πάσχα. Ο ευαγγελιστής Λουκάς περιγράφει ωραία στις Πράξεις των Αποστόλων το ιστορικό γεγονός που συνέβη στα Ιεροσόλυμα. Όλοι οι πιστοί με μια καρδιά ήταν συναγμένοι στον ίδιο τόπο. Και ξαφνικά, δίχως κανείς να το περιμένει, ήλθε βοή από τον ουρανό, σαν ήχος σφοδρού ανέμου, που κινείται με κάθε ορμή, και γέμισε όλο το σπίτι που κάθονταν οι απόστολοι.

ΒΟΥΤΣΗΣ: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ EΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ

 

«Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να έχουμε λύση και συμφωνία» υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ ταυτόχρονα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ

 

Οι συζητήσεις στο Brussels Group συνεχίζονται, αλλά δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο ως προς τη λήξη των εργασιών του, ανέφερε την Παρασκευή από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.

ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για το Ισλαμικό Κράτος και τη δράση των τζιχαντιστών κρούει ο πρώην διευθυντής της CIA, τονίζοντας ότι «εάν δεν χτυπήσουμε τώρα το Ισλαμικό Κράτος, Ευρώπη και ΗΠΑ κινδυνεύουν». Ο πρώην ισχυρός άνδρας της CIA, Μάικλ Μορέλ, τονίζει σε συνέντευξή του στο Έθνος, ότι μέχρι τα τέλη του 2013 η απειλή του Ισλαμικού Κράτους δεν υπήρχε στο μυαλό της Υπηρεσίας.

ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ-ΑΚΙΝΤΖΙ

 

Τη διάνοιξη δύο οδοφραγμάτων, αυτών της Λεύκας-Απλικίου και της Δερύνειας, αποφάσισαν πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.