30 Μαΐου, 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 
Με 9,1% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου - Διαφωνεί η πλειοψηφία με τα σενάρια εκλογών ή δημοψηφίσματος. Δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα της πανελλαδικής τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας «METRISI», που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 28-29 Μαΐου σε δείγμα 1.108 ατόμων.Διαβάστε όλη την Δημοσκόπηση ΕΔΩ....
 




ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ

 

Όλα τα σενάρια για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να φτάσει σε ένα οριστικό τέλος τις επόμενες ημέρες, εξετάζει η κυβέρνηση. Η δυστοκία στις διαπραγματεύσεις "φουντώνει" τα σενάρια στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

 

Η Εξεταστική Επιτροπή για τη Διερεύνηση Υπαγωγής της Χώρας στα Μνημόνια έδωσε στη δημοσιότητα το κείμενο της τρίτης συμφωνίας που υπεγράφη στις 27 Φεβρουαρίου μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του EFSF.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Αν υπάρχει ένα προσωπικό διακύβευμα για την Άνγκελα Μέρκελ, εν μέσω της ελληνικής κρίσης χρέους, είναι να μην χρεωθεί το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου. Ήτοι: να μην αποχωρήσει επί των ημερών της, μια χώρα, εν προκειμένω η Ελλάδα, από την Ευρωζώνη.

«Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ»

  

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ): ΟΥΝΙΑ: Ή Ουνία είναι ένα πανούργο θρησκευτικοπολιτικό σχήμα, πού έπινοήθηκε από τόν Παπισμό γιά τήν υποταγή τών Χριστιανών της 'Ανατολης στήν παπική κυριαρχία. Σύμφωνα μ' αυτό τό σχήμα, μέ απόσπαση πιστών από τούς κόλπους της 'Ορθόδοξης 'Εκκλησίας, δημιουργούνται νέες «έκκλησιαστικές» κοινότητες, οι όποίες διατηρούν μέν έξωτερικά τόν ορθόδοξο έκκλησιαστικό τους ρυθμό (αμφίεση κληρικών, λειτουργικό τυπικό, αρχιτεκτονική ναών, εικονογραφία κ.ά.), αναγνωρίζουν όμως τόν πάπα καί μνημονεύουν τό όνομά του στίς έκκλησιαστικές ακολουθίες. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Αναστέλλεται η προγραμματισμένη 48άωρη απεργία για το διήμερο της Κυριακής 31 Μαΐου και Δευτέρας 1 Ιουνίου που είχε εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ) μετά τη συνάντηση των συνδικαλιστών με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 200.000 ΕΥΡΩ

 

Συνελήφθη την Παρασκευή από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 67χρονη η οποία λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας επί 26 χρόνια, από το Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε.-Ε.Τ.Α.Α. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για την πρόληψη και την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

«ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ ΔΕΝ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ»

 

Συνέχεια των επαφών που έχει αναπτύξει η Γερμανίδα καγκελάριος με τον Έλληνα πρωθυπουργό αποτελεί η χθεσινή επικοινωνία της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ, ο οποίος διευκρίνισε ωστόσο ότι το περιεχόμενο της συζήτησης είναι εμπιστευτικό.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ 6.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ


 

Tο υπουργείο Εργασίας καταγγέλλει για κιτρινισμό τα ΜΜΕ, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προκλητική σπατάλη 6.000 ευρώ για ανακαίνιση του γραφείου του Πάνου Σκουρλέτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο γραφείο του υπουργού δεν έχει αλλάξει τίποτα και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι συνδικαλιστές αλλά και οι εργαζόμενοι.

† ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

 
  

Μία ακόμη ευκαιρία μάς προσφέρει η αγία μας Εκκλησία, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε τους νεκρούς μας, τόσο τα πρόσωπα που υπήρξαν προσφιλή για μας κατά τη διάρκεια του βίου τους, όσο και το σύνολο των μελών της που κοινωνούμε μαζί τους μέσα από την αγάπη του Θεού και τη χάρη των μυστηρίων, υπερβαίνοντας το φθαρτό χρόνο του αιώνος τούτου.