28 Μαΐου, 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ

 

Εχθές 27/5/2015 είδε το φως της δημοσιότητας μέσω Διαδικτύου, κείμενο του ως άνω κυρίου με τίτλο «Αρχιερατικές εκλογές: Μια από τα ίδια». Κάθε φορά που γίνονται εκλογές Αρχιερέων αυτός ο κύριος εξαπολύει μύδρους κατά της Ιεραρχίας και του Αρχιεπισκόπου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

 

Ανοικτό το ενδεχόμενο για κατάθεση πρότασης μομφής κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου άφησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο ΣΚΑΪ.

«Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ»

 

(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ):Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ: Ή σύντομη αναφορά στίς λατινικές έτεροδιδασκαλίες όδηγεί αβίαστα στό συμπέρασμα ότι ό Παπισμός δέν είναι μία απλή αίρεση τού Χριστιανισμού αφού ως αίρεση χαρακτηρίζεται καί ή παραμικρή απόκλιση από τήν αλήθεια της Εκκλησίας, αλλά είναι παναίρεση καί αναίρεση τού ίδιου τού Χριστιανισμού.

ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΕΤΕΙ Ο EΝΤΙ ΡΑΜΑ

 

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δήλωσε ότι η χώρα του έχει σχέσεις καλής γειτονίας και στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, αλλά, όπως τόνισε, αναφερόμενος στη συμφωνία οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας, «δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε το εθνικό συμφέρον για χάρη της καλής γειτονίας».

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Αναταραχή στην σχολική κοινότητα και τους επιστημονικούς φορείς έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να μην καλύψει τις δαπάνες για τη συμμετοχή μαθητών σε Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιάδες, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα. Έντονη η αντίδραση της Μαθηματικής Εταιρείας.

O ΟΜΙΛΟΣ DOGAN ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

 

Μια τεράστια κοινοπραξία της Τουρκίας αποκλείστηκε από τους δημόσιους διαγωνισμούς, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, λίγες ημέρες αφότου ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον επικεφαλής του ομίλου Doğan Holding, τον Αϊντίν Ντογάν, ότι είναι ένας «λάτρης των πραξικοπημάτων», ενώ χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου αυτού «τσαρλατάνους».

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ 20 ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΜΥΡΑΣ

 

Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Χαλιφάτου εκτέλεσαν περίπου 20 άνδρες σε δημόσια θέα μέσα σε αρχαίο αμφιθέατρο στην Παλμύρα της Συρίας με την κατηγορία ότι ήταν υποστηρικτές του καθεστώτος Άσαντ, σύμφωνα με το εδρεύων στη Βρετανία Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΣΕ «ΒΑΣΑΝΙΣΤΗ» ΣΥΖΥΓΟ

 

Με την παρέμβαση της ισπανικής αστυνομίας σώθηκε ένα 11χρονο κορίτσι που το 2014 πουλήθηκε ως «νύφη» έναντι 17.000 ευρώ και υπέστη αλλεπάλληλους βιασμούς και κακοποίηση στα χέρια του «συζύγου» της και της οικογένειάς του.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

 

Ξεπερνούν το 1,1 δισ. ευρώ τα χρέη της Ελλάδας προς τις φαρμακευτικές εταιρείες, όπως δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Εταιρειών και Συνδέσμων (EFPIA).