12 Μαΐου, 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ

 

Με αφορμή τις έωλες δηλώσεις του Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη σχετικά για το Ιερό Λείψανο της Αγίας και Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας καθώς και για τις περίεργες για το Λειτούργημά τους σκέψεις που  κάνουν οι Ιατροί Δημήτρης Βαρνάβας και Ματίνα Παγώνη σχετικά με την μεταφορά που  θά πραγματοποιηθεί κατ’ εξαίρεσιν, συμβολικά όπως είπε ο Μακαριώτατος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο "Αγιος Σάββας", έχουμε να τους επισημάνουμε τα κάτωθι σχετικά για τα Ιερά Λείψανα των Αγίων.

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ

 

Ικανοποιημένοι αλλά όχι πλήρως δηλώνουν παράγοντες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, από την χθεσινή ανακοίνωση των υπουργών Οικονομικών μετά τη σύνοδο του Eurogroup. Αν και ο στόχος για μια δήλωση η οποία να διαπιστώνει πρόοδο στις διαπραγματεύσεις επετεύχθη, εντούτοις σε αυτή δεν γίνεται καμία αναφορά στο αν η συμφωνία είναι «ορατή».

ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΜΕΡΟΝ!

 

Οι Βρυξέλλες, δηλαδή ο γαλλογερμανικός άξονας στην ουσία, έχουν δυο βασικά προβλήματα αυτή την εποχή. ΤΟ πρώτο λέγεται «Κυβέρνηση Τσίπρα» και όχι Ελλάδα. ΤΟ δεύτερο λέγεται «Κυβέρνηση Κάμερον» και όχι Βρετανία.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ

 

Προτεραιότητα της Ευρώπης είναι "να σώσει ζωές" στη Μεσόγειο, τόνισε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σε ψώνια φέρεται να είχε επιδοθεί η 25χρονη μητέρα της Άννυ και ο σύντροφός της το διάστημα που είχε «εξαφανιστεί» η τετράχρονη κόρη τους. Κατά πληροφορίες, μέσα σε 10 ημέρες ξόδεψαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, που φαίνεται να έδωσε στην 25χρονη ο 50χρονος Γερμανός, με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ

 

H επαναδιαπραγμάτευση της σχέσης της Βρετανίας με την Ε.Ε. θα είναι σκληρή, δήλωσε τη Δευτέρα ο Ντέιβιντ Κάμερον, τονίζοντας ωστόσο ότι η αποφασιστική εκλογική νίκη του την περασμένη εβδομάδα τού έδωσε μια εντολή.

DEADLINE ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 

Πρόοδος άνευ συμφωνίας εκτιμούν ότι έχει επιτευχθεί στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και δανειστές οι ξένοι αναλυτές. Με πρωτοσέλιδα άρθρα τους, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στη διεξαγωγή της σημερινής συνεδρίασης της ευρωομάδας, τονίζοντας ότι την τρέχουσα εβδομάδα η Ελλάδα για ακόμη μία φορά δίνει μάχη για να προλάβει τις προθεσμίες, με τελικό στόχο την επίτευξη μιας συμφωνίας στη βάση των «κόκκινων γραμμών» που έχει θέσει η κυβέρνηση.

ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

H αντιφατική νομισματική πολιτική που ασκεί η Τουρκία έχει αποτύχει να οδηγήσει στη μείωση του πληθωρισμού και πρέπει να επικεντρωθεί στη σταθεροποίηση των τιμών, πρόκειται να επισημάνουν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, ένα μήνυμα που αποτελεί μια συγκαλυμμένη επίπληξη προς τον πρόεδρο της Τουρκίας που τάσσεται υπέρ της μείωσης των επιτοκίων.