29 Απριλίου, 2015

ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: «ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ»

 

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα, τα οποία βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν»... Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε σε περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα, τα οποία βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν» μέσω φωτομοντάζ και διέρρευσαν στο σχολικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας π.χ. το πρόσωπο του παιδιού με το σώμα κάποιας πορνοστάρ.

TΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

Υπό διαρκή κατάρτιση είναι το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που ενδέχεται να συζητηθεί στη Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. 

Η ΠΑΠΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΖΥΜΩΝ

 

Ο παπισμός παραμένει δυστυχώς απόλυτα αμετανόητος, «γαντζωμένος» και αμετακίνητος στο εφιαλτικό μεσαιωνικό παρελθόν του. Καμιά από τις πάμπολλες πλάνες, που συσσώρευσε, μετά την απόσχισή του,(το 1054 μ.Χ.), από την Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν αποκήρυξε. Το αντίθετο μάλιστα.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ GREXIT ΚΑΙ GRIMBO ΗΡΘΕ ΤΟ... GREXHAUSTION

 

Νέους νεολογισμούς και χαρακτηρισμούς εφευρίσκουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης για την ελληνική οικονομία.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Τσίγκη πάνω από τον Άγιο Νικόλαο στο Ποτάμι Καρλοβάσου της Σάμου. Μάχη με τις φλόγες έδωσαν όλες οι επίγειες δυνάμεις του νησιού για να καταφέρουν τελικά τις πρώτες πρωινές ώρες να οριοθετήσουν τη φωτιά. Περίπου 290 στρέμματα δασικής έκτασης και 10 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης έκαψε η φωτιά, βάσει νεότερων στοιχείων.

ΚΡΥΦΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ Ο ΛΕΠΕΝ

 

Κρυφό τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία φέρεται να διατηρούσε ο ιδρυτής του γαλλικού Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν-Μαρί Λεπέν έως τον Μάιο του 2014, πληροφορία η οποία γίνεται γνωστή ενώ ο τελευταίος βρίσκεται σε δημόσια αντιπαράθεση με την κόρη του, Μαρίν, η οποία τον διαδέχθηκε στην ηγεσία του ακροδεξιού κόμματος.

ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

 

Ιρανικές ναυτικές δυνάμεις φέρονται, σύμφωνα με το σαουδαραβικής ιδιοκτησίας δίκτυο Al Arabiya να έχουν καταλάβει αμερικανικό εμπορικό πλοίο, αφού άνοιξαν πυρ εναντίον του στον Αραβοπερσικό Κόλπο την Τρίτη, οδηγώντας το παράλληλα προς το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς.

ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ

 

Κλιμάκιο της τρόικας βρίσκεται στη Λευκωσία, όπου ξεκίνησαν οι επαφές, στο πλαίσιο της αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής, το οποίο είχε ανασταλεί για εννέα μήνες, λόγω της μη εφαρμογής του νόμου για τις εκποιήσεις ενυπόθηκων ακινήτων, που αποτελούσε προαπαιτούμενο για τους διεθνείς πιστωτές.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

 

Να καταστήσει υποχρεωτικές τις συναλλαγές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στα κοσμοπολίτικα νησιά εξετάζει το Υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη χθεσινή συνέντευξή του στο Star ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.