24 Απριλίου, 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

 
ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ Α' 41/20-04-2015) 

Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου εξαιρούνται μόνο τα αποθεματικά που αφορούν την κάλυψη υποχρεώσεων για τις 15 επόμενες ημέρες.

ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΪΡΟΥ

 

Πατριαρχικό και Αρχιεπισκοπικό Συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Καΐρου. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β', συλλειτουργούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά της δέσμευσης των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων διοργανώνει στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

 

Τετ α τετ με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χθες στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής που έχει προγραμματιστεί για το μεταναστευτικό. Υπενθυμίζεται ότι η έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφασίστηκε μετά τα ναυάγια των τελευταίων ημερών στη Μεσόγειο.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

 

«Η αντιμετώπιση της Αιγύπτου στο θέμα του ορισμού της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου είναι υποδειγματική» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων μετά το πέρας των συνομιλιών που είχε με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Αμπντούλ Φατάχ ελ Σίσι.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ

 

"Η Ευρώπη έχει κηρύξει πόλεμο στους δουλεμπόρους", δήλωσε ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος, από την Μάλτα, όπου βρέθηκε για την κηδεία θυμάτων, από τα πρόσφατα τα τραγικά γεγονότα στη Μεσόγειο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΜΑΖΕΥΕΙ» ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

 

Είχαν τελικά αποτέλεσμα οι φωνές και οι αντιδράσεις για την περιβόητη διάταξη, που προβλέπει φόρο 26% στις τριγωνικές συναλλαγές, καθώς η ερμηνευτική και εφαρμοστική Απόφαση καλύπτει τους νομιμόφρονες και επιτρέπει στεναγμούς ανακούφισης απ' όσους έχουν πάρε - δώσε με Κύπρο και Βουλγαρία.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε μέσω βίντεο από το Καστελόριζο την ένταξη της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης, υπό το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ.