20 Απριλίου, 2015

ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 

Για τις 7 Μαΐου διεκόπη η δίκη των κατηγορουμένων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, χωρίς καν να ξεκινήσει. Όπως είπε η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη, επειδή ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Νίκος Παπαβασιλείου, δεν έχει συνήγορο και το δικαστήριο θα του διορίσει, δεν μπορεί να προχωρήσει η δίκη μέχρι να ενημερωθεί ο νέος συνήγορος για το υλικό της δικογραφίας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

 

Επαφές που θα επιτρέψουν την ταχεία επανάληψη των ελληνικών εξαγωγών προς τη Ρωσία από τη στιγμή που θα αρθεί το εμπάργκο έχουν ξεκινήσει αξιωματούχοι των δύο χωρών. Σε αυτό το πλαίσιο, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας της Ρωσίας βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και ξεκινά από αύριο επαφές.

ΠΟΛΥ “ΛΙΓΟΣ” Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

 

Δεν υπάρχει τίποτε πιο επαναστατικό από την γνώση. Δεν υπάρχει κάτι πιο ανατρεπτικό, κάτι πιο προοδευτικό για μια κοινωνία, από πολίτες μορφωμένους που ξέρουν ν' αμφισβητούν, ν' αναλύουν, να σκέπτονται και να δρουν ανάλογα. Την αλήθεια αυτή, δεν μπορεί παρά να την γνωρίζει και να την αποδέχεται ο υπερυπουργός Παιδείας και Πολιτισμού της “πρώτης φορά αριστερά” κυβέρνησης, ο εξαίρετος διανοητής και ακαδημαϊκός δάσκαλος κ. Αριστείδης Μπαλτάς....

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Πέθανε το πρωί της Κυριακής στο πατρικό της σπίτι στην οδό Κανάρη 4 στο Κολωνάκι, η Λένα Ράλλη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Ράλλη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη στις 15.00 από τον ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών.

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΓΙΑ 30.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

 

Το εφάπαξ 30.000 δημοσίων υπαλλήλων που συνταξιοδοτήθηκαν το 2013 και από το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους εκκρεμεί «ξεκλειδώνει» το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ PLAN B ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η ελληνική κυβέρνηση εμφανίζεται με την πλάτη στον τοίχο, δεδομένου ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι όποιες πιθανότητες για συμφωνία υπήρχαν στο Eurogroup της 24 Απριλίου φαίνεται ότι εξανεμίζονται.

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

Μια αποκάλυψη κάνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Frankfurter allgemeine zeitung, δημοσίευμα της οποίας κάνει λόγο για μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Τσίπρα, Γιούνκερ, Λαγκάρντ και Ντράγκι.