14 Απριλίου, 2015

ΕΥΧΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 ΤΟ TAXIS ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

H ανάταξη και αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης, η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και η ανατροπή του καθεστώτος της υγειονομικής φτώχειας αποτελούν μια από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης, επεσήμανε σήμερα από τα Χανιά ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής που συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Ανδρέα Ξανθό επισκέφθηκε το μεσημέρι το νοσοκομείο της πόλης και έλαβε μέρος σε ευρεία σύσκεψη φορέων της υγείας από την περιοχή.

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ

 
 Για να δείτε και να διαβάσετε τους πίνακες του Φιλανθρωπικού Έργου 
της Εκκλησίας που ανέρχεται στο ποσόν 121.464.273,13 € πατήστε ΕΔΩ....

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την εκτίμηση ότι εντός του 2015 στην Ελλάδα θα φθάσουν έως 100.000 πρόσφυγες εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ MAIL ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΑΣ

 

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις για παραβίαση της ροής επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σκοπό την παρέμβαση σε διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές, την εξαπάτηση των καταθετών και την κατάθεση χρημάτων σε απατηλό λογαριασμό.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΟΔΑΣ NINA RICCI

 

Η Αρλέτ Ριτσί, η κληρονόμος του οίκου μόδας Nina Ricci, καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση τριών ετών -τα δύο με αναστολή- και πρόστιμο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

ΜΕΧΡΙ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

 

Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερα περίπλοκες δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφσκις, σημειώνοντας παράλληλα ότι αν και έχει χαθεί ήδη πολύτιμος χρόνος οι διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει να επιταχύνονται.

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Νέο δημοσίευμα για τα πολιτικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα φιλοξενείται στη γερμανική Bild, η οποία διατείνεται πως κατά τη διάρκεια των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για νέα βοήθεια και την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε έναν κυκεώνα μεταρρυθμίσεων, η ελληνική κυβέρνηση επεξεργάζεται το σενάριο νέων εκλογών.