03 Απριλίου, 2015

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

 
ΒΗΘΛΕΕΜ ΘΕΟΔΕΓΜΟΝ ΣΠΗΛΑΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

Μέσα από μια ευχάριστη διαδρομή, όπου το μάτι ξεκουράζεται από το πράσινο, μεταβαίνει κανείς σε μια ώρα περίπου από τα Ιεροσόλυμα στη Βηθλεέμ, τον τόπο όπου ο Λόγος «εσαρκώθη» και έχει υμνηθεί τόσο από τη βυζαντινή υμνογραφία όσο και από όλους τους ταξιδιογράφους των Αγίων Τόπων. Βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στη Χεβρών.

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΟΥΣΗ

 
Την Αριστερά του Τίποτα
δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός.

Αίσθηση προκαλεί το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση. «Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης στο άρθρο του με τίτλο «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό».

ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΜΙΔΑ

 

«Αυλαία» πέφτει για τον ΕΝΦΙΑ μέσα στο 2015, όπως ξεκαθαρίζει η κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί, από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΑΜΠΕΖΥ

 
Πειραιώς: ''Δεν έχει καμία θέση στην Ορθόδοξη
Θεολογία η Ωριγενιστική θεωρία''

Σήμερα ὁ Σατανᾶς σηκώνει πάλι μὲ αὐθάδεια τὸ κεφάλι καὶ ἀπειλεῖ νὰ καταστρέψει ὅ,τι ὡραῖο, ὑψηλό, ἠθικό, πνευματικό, χριστιανικό, εὐαγγελικό, ἀποστολικό καί πατερικό, ἔχει κατορθωθεῖ κατὰ τὸ δισχιλιετὲς διάστημα τῆς ζωῆς καὶ δράσεως τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: «Αν θέλαμε μπαίναμε, αλλά η απόφασή μας ήταν να μείνουμε με το πανό στο περιστύλιο» αναφέρει σε κείμενο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο η Αναρχική Ομάδα Ρουβίκωνας για την εισβολή στη Βουλή. 

ΑΛΛΟ ΚΑΙ… ΤΟΥΤΟ

 

Είδατε τα καλά να έχουμε πρωθυπουργό νέο; Τον είδε η Μέρκελ από κοντά, της… γυάλισε της πουριτανής προτεστάντισσας το «ελληνόπουλο», σου λέει αυτός ο νέος δεν είναι σαν τους άλλους τους δύο τους άγαρμπους που μου ερχόντουσαν εδώ πέρα (Γιώργο και Αντώνη), αυτό τον «πάω», θα βάλω «πλάτη»…

ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

 

Νέα συνάντηση θα έχει η ελληνική κυβέρνηση με αξιωματούχους από την Ελβετία για τις ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία.

«Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

Από ανώτατα στελέχη της οργάνωσής τους που βρίσκονται στην Ελλάδα πήραν την εντολή μέσω τηλεφώνου να χτυπήσουν τον εισαγγελέα Σελίμ Κιράζ που κρατούσαν όμηρο τα μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης DHKP C το βράδυ της Τρίτης, ισχυρίζεται ο η εφημερίδα Βατάν η οποία επικαλείται πηγές της τουρκικής αστυνομικής ασφάλειας, μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΔΟΕ «ΨΑΧΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ MME

 

Τα πρώτα αναγνωριστικά πυρά στην αρένα της διαπλοκής και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης φέρνει το άνοιγμα των «αμαρτωλών» φακέλων για τα δάνεια που έχουν χορηγήσει οι τράπεζες στους υπερχρεωμένους ομίλους των media.

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

 

Διορθώθηκε η αδικία και δεν θα κληθούν να πληρώσουν φόρο για ανείσπρακτα ενοίκια το 2014 οι ιδιοκτήτες ακινήτων, αρκεί να εκχωρήσουν το δικαίωμα είσπραξης τους στο Δημόσιο, όπως ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.