22 Μαρτίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 87 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ

 

......για τις επικίνδυνες διαστάσεις που προσλαμβάνει το φαινόμενο  της παράνομης εισόδου (κυρίως Μουσουλμάνων) που απειλεί την Ελλάδα

ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ!

 
ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ 
ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΑΜΟΥΘ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

Χοντρό πονοκέφαλο θα δημιουργήσει στον Α. Σαμαρά η σημερινή αποκάλυψη που κάνει ο ΒΗΜΑτοδότης και φέρνει έμπιστο και στενό σύμβουλο του να βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρντ με λογαριασμό πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ, Το «Βήμα» δεν λέει τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το κάνουμε.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

 

Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενέι, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν, κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι χρησιμοποιούν οικονομικές πιέσεις επιχειρώντας έτσι να στρέψουν τους Ιρανούς εναντίον της Τεχεράνης, γεγονός που υπογραμμίζει τη μακροχόνια δυσπιστία της χώρας του απέναντι στον βασικό εταίρο της στις διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό της πρόγραμμα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Νέες διευκρινίσεις για το επίμαχο συμφωνητικό δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Κατρούγκαλος, κάνοντας λόγο για «σκευωρία», «εκτέλεση συμβολαίου» και «κατασκευασμένη υπόθεση», πίσω από την οποία βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΚΟΣ»

 

Η Κυριακή αυτή είναι αφιερωμένη στον άγιο Ιωάννη τον Σιναΐτη, τον συγγραφέα του βιβλίου «Κλίμαξ των αρετών». Η μνήμη του εορτάζεται και την 30η Μαρτίου, αλλά επειδή η «Κλίμαξ» των λόγων του είναι προσφιλές ανάγνωσμα των πιστών την περίοδο αυτή, επαναλαμβάνεται σήμερα.

Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ PKK

 

Ο φυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν έκανε σήμερα έκκληση προς την οργάνωσή του για την πραγματοποίηση συνεδρίου προκειμένου να τερματιστεί ο ένοπλος αγώνας που διεξάγει επί τρεις δεκαετίες κατά του τουρκικού κράτους χωρίς ωστόσο να κηρύξει τον άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών.

ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Η Ρωσία έκανε έκκληση στη Γερμανία και τη Γαλλία να διασφαλίσουν ότι το Κίεβο δεν θα επιχειρήσει να ενθαρρύνει τη βία στην ανατολική Ουκρανία ώστε να αποφασίσουν οι ΗΠΑ την αποστολή οπλισμού στις ουκρανικές δυνάμεις, ενώ δύο Ουκρανοί στρατιώτες κι ένας πολίτης σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Αντρίι Λισένκο.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

 

Από νοικοκυρές και δημόσιους υπαλλήλους, μέχρι εφοπλιστές και βιομηχάνους περιλαμβάνει η λίστα με τις μεγαλύτερες ελληνικές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Η Ρωσία υπέβαλε στα άλλα κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ένα σχέδιο απόφασης το οποίο καλεί το Κίεβο να "αρχίσει άμεσα διαβουλεύσεις" με τους φιλορώσους αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία για τη διοργάνωση τοπικών εκλογών στις περιοχές που αποτελούν προπύργιά τους.