21 Μαρτίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

Φανταστείτε να αναγκαστείτε να μεταναστεύσετε. Για μια καλύτερη δουλειά, για μια καλύτερη ζωή. Τώρα φανταστείτε ότι στη νέα χώρα που έχετε μεταναστεύσει, κάνετε οικογένεια. Το παιδί σας μεγαλώνει εκεί, πάει σχολείο, μαθαίνει τη γλώσσα και κοινωνικοποιείται.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ

 

Βομβιστές αυτοκτονίας έκαναν μπαράζ επιθέσεων σε σιιτικά τεμένη στην Υεμένη αιματοκυλίζοντας την προσευχή της Παρασκευής. Οι βομβιστές επιτέθηκαν σε τρία τζαμιά στη Σαναά, σκοτώνοντας πιστούς που προσεύχονταν. Τουλάχιστον 55 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Νέο αγώνα δρόμου έχει μπροστά της η κυβέρνηση, για να καταρτίσει τον πλήρη και κοστολογημένο κατάλογο των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να λάβουν την έγκριση του Eurogroup, προκειμένου να ξεκινήσει η εκροη χρημάτων προς την Ελλάδα. 

KΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΚΥΠΡΟΥ

 

Διέλυσε τα σύννεφα περί προβλημάτων στις σχέσεις της Κύπρου και της Ελλάδας ο Νίκος Αναστασιάδης.

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

Κονδύλια ύψους 2 δισ. ευρώ θα δώσει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑΣ

 

Η απόφαση για την Ελλάδα, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ και οι θέσεις τής «κάθε πλευράς» προβάλλονται από αμερικανικά ΜΜΕ.

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

 

Νέα πρόκληση των Τούρκων με πυραυλάκατό τους να εισέρχεται σε χωρικά ύδατα στο Αγαθονήσι.