14 Μαρτίου, 2015

Η Α.Μ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμος για την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων στον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ κ. ΘΕΟΦΙΛΟ

 
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ
κ. ΘΕΟΦΙΛΟ - ΕΙΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
 Μακαριώτατε,

επειδή συνεχίζετε να ψεύδεστε μέχρι και σήμερα μέσα από την λιτή Ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων 5/3/2015, αναγκάζομαι να σας ρωτήσω ευθέως διότι τα λουκέτα και οι σύρτες είναι έξω από την πόρτα του ευεργέτου σας και πνευματικού σας πατέρα κ. Ειρηναίου. 

ΤΟ 52% ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ GREXIT

 

Οι περισσότεροι Γερμανοί πλέον θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να παραμείνει εντός ευρωζώνης, δείχνει έρευνα (Politbarometer) του Mannheim Research Group.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Την εκτίμηση ότι εάν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες, διατυπώνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Bild. Είπε ακόμη ότι «κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν εκτός ευρωζώνης» και πως αν γίνει αυτό η Ελλάδα θα σταματήσει να υποδέχεται πρόσφυγες ως χώρα υποδοχής.

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ... ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ

 

Το επικοινωνιακό «κρυφτούλι» κυβέρνησης-τεχνικών κλιμακίων συνεχίζεται και επί του παρόντος φαίνεται ότι «πέρασε» των δανειστών: Τα κλιμάκια θα μείνουν στην Αθήνα μέχρι να τελειώσουν – ήτοι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

«EΘΙΣΜΕΝΑ» ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 8 ΕΤΩΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

 

Από πολύ μικρή ηλικία είναι «εθισμένα» στο Διαδίκτυο τα Ελληνόπουλα, αφού πολλά εξ αυτών, από  10-14 ετών, έχουν λογαριασμό σε κάποια υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

  

Αυξήσεις από 1 έως 31% στις χρεώσεις για το τέλος υποστήριξης της «πράσινης» ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ, πρώην τέλος ΑΠΕ) που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος της ΔΕΗ ισχύουν από 1ης Ιανουαρίου, με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

 

Πολύ σύντομα αναμένεται να  τεθούν σε εφαρμογή τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας τα οποία έχουν δρομολογηθεί εδώ και μήνες στους δήμους, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης τους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν την Παρασκευή.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

 

Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.