12 Μαρτίου, 2015

ΝΕΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ

 

Η νέα μελέτη  του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄ αποτελεί συνοπτική και εξειδικευμένη απόδοση του ευρύτερου θέματος, με το οποίο ο Μακαριώτατος είχε καταπιαστεί στο παλαιότερο έργο του «Εκκλησιαστική περιουσία και μισθοδοσία του κλήρου». 

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

 

Εκτενές ρεπορτάζ - ανάλυση σχετικά με το πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί η Ελλάδα – η οποία υπενθυμίζεται ότι παραμένει εκτός ποσοτικής χαλάρωσης από τις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δημοσιεύει η Deutsche Welle.

H ΚΥΠΡΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

 

Αποστάσεις από την Ελλάδα παίρνει η Κύπρος, παρά τους ιστορικούς δεσμούς των δυο χωρών, λόγω των αμφιβολιών για το μέλλον της χώρας μας εντός της Ευρωζώνης, σημειώνει το πρακτορείο Reuters, λέγοντας πως η Κύπρος προσπαθεί να διασφαλίσει τη θέση της στο κοινό νόμισμα, με κάθε τρόπο.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μετά την χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του στο Mega. Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «γραφικές και επικίνδυνες πολιτικές συμπεριφορές» από έναν υπουργό Οικονομικών που «μέσα στο ναρκισσισμό του δεν έχει αίσθηση της ευθύνης του για την βαθιά και μακροπρόθεσμη ζημιά που κάνει στη χώρα».

ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ!

 

Χωρίς δουλειά και θέση κινδυνεύει να βρεθεί ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και μάλιστα και από τα δυο του πόστα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ


Παρά τις έμμεσες απειλές της Βόρειας Κορέας, για τις ετήσιες πολυκλαδικές ασκήσεις των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας, το καθεστώς της Πιονγκγιανγκ δεν προετοιμάζει νέα πυρηνική δοκιμή, ανέφερε ένα κέντρο μελετών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ ΤΟ... ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

 

Η τρόικα πέθανε... ζήτω το Brussels Group (BG)! Αυτό θα είναι το όνομα του νέου κλιμακίου διαπραγμάτευσης μεταξύ των θεσμών (όπως λέγεται τις τελευταίες εβδομάδας) και της ελληνικής κυβέρνησης. Μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ξεκίνησαν στις Βρυξέλλες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, με τη συμμετοχή στελεχών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, το ESM/EFSM.

ΟΙ ΗΠΑ «ΜΠΑΙΝΟΥΝ» ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

 

Τηλεχειριζόμενα, μη επανδρωμένα αναγνωριστικά αεροσκάφη και οχήματα μεταφοράς στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία, όπως αποκάλυψε Αμερικανός αξιωματούχος.