09 Μαρτίου, 2015

ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ

 

Να στείλει ένα σαφές μήνυμα σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της επιχείρησης δημοσιονομικής ασφυξίας που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου καθοδηγείται από το Βερολίνο επιχείρησε το βράδυ του Σαββάτου ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

 

Τη δημιουργία ευρωστρατού σκέφτεται να προωθήσει ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΣΩ ΠΟΥΤΙΝ

 

Μήνυμα για το Κυπριακό του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν ανέλαβε να διαβιβάσει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη. 

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ PODEMOS ΟΙ... CIUDADANOS

 

Η υποστήριξη προς το κόμμα Ciudadanos (Πολίτες, στα καταλανικά Ciutadans) έχει αυξηθεί τους τελευταίους δύο μήνες σε τέτοιο βαθμό ώστε το νεόκοπο κόμμα να δίνει μάχη στήθος με στήθος με το αριστερό Podemos, τους συντηρητικούς κυβερνώντες και την σοσιαλιστική αντιπολίτευση, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην El Pais.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

 

Περισσότεροι από 300 επικίνδυνοι τζιχαντιστές έχουν επιστρέψει στη Βρετανία έχοντας πολεμήσει στο πλευρό του Ισλαμικού Χαλιφάτου, αριθμός πολύ μεγαλύτερος απ΄ ό,τι εθεωρείτο αρχικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.