08 Μαρτίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το ευρώ στην Ελλάδα, εάν η Ευρώπη δεν αποδεχθεί τις προτάσεις, αφήνει ανοικτό ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στην ιταλική «Corriere della Serra».

Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

 

Εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκαλύπτει η Real News.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Η διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ θα είχε ουσιαστικά ως αντικείμενο την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα. Τέτοιο θέμα δεν τέθηκε από κανέναν ανοιχτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, «συνεπώς το θέμα έχει κλείσει» δήλωσε από το βήμα της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής ο Αντώνης Σαμαράς.

† ΑΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

 

Βρισκόμαστε, εδώ και λίγες ημέρες, στο στάδιο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής. Είναι περίοδος  αυστηρής νηστείας, εκτενών ιερών ακολουθιών και γενικώς πνευματικής περισυλλογής και μετάνοιας. Διανύουμε ήδη τη δεύτερη εβδομάδα της πνευματικής και κατανυκτικής αυτής περιόδου.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στην Ουάσινγκτον, έξω από το Λευκό Οίκο.

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ 3.920 ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, δηλαδή στα τέλη της επόμενης εβδομάδας ή την μεθεπόμενη, θα τεθεί σε διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το οποίο θα περιλαμβάνει και την επαναφορά των 3.920 διαθέσιμων και απολυμένων του Δημοσίου, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC: ΘΕΤΙΚΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ 64% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

 

Θετικά και μάλλον θετικά βλέπει το 64% την έως τώρα πορεία της κυβέρνησης, έναντι 31,4% που τη βλέπει αρνητικά και μάλλον αρνητικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Marc για την «Εφημερίδα των Συντακτών».

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΕΜΤΣΟΦ

 

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σήμερα στη Ρωσία στο πλαίσιο της έρευνας για τον φόνο του επικριτή του Κρεμλίνου Μπόρις Νεμτσόφ, ο οποίος σκοτώθηκε με τέσσερις σφαίρες το βράδυ της 27ης Φεβρουαρίου στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB).