15 Φεβρουαρίου, 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ;

 

Ο πρωθυπουργός τις τελευταίες ώρες εκτιμά ότι τα κόμματα της ευρωπαϊκής δεξιάς με επικεφαλής την Ανγκελα Μέρκελ επιχειρούν να τον παγιδεύσουν και στην ουσία να τον εξουδετερώσουν...Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα δεν εξεπλάγησαν όταν διαπίστωσαν το διπλό πρόσωπο της Μέρκελ.

ΕΝΟΠΛΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

 

Στην κατάληψη κυβερνητικών κτηρίων στην πόλη Σύρτη της Λιβύης, περιλαμβανομένων διοικητικών γραφείων, ενός τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και ραδιοφωνικών σταθμών κατέλαβαν ένοπλοι όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Συγκεντρώσεις ενάντια στη λιτότητα και συμπαράστασης υπέρ των ελληνικών θέσεων στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές διοργανώνονται την Κυριακή, μέσω των κοινωνικών δικτύων, στην Αθήνα και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της χώρας.

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ;

 

Καθαρή Δευτέρα φέτος είναι στις 23 Φεβρουαρίου. Μήπως όμως έρθει μια εβδομάδα πριν, στις 16 Φεβρουαρίου, ημέρα της συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες;

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ «ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ» ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

 

Είναι αδιαμφισβήτητα ο χότμαν των ημερών για να μιλήσουμε στη γλώσσα που όλοι λίγο-πολύ μπορούμε πλέον να καταλάβουμε.

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

 

Τρία ελληνικής καταγωγής δημοκρατικά μέλη του Κογκρέσου τονίζουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ότι «είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να σταθούν στο πλευρό της μακρόχρονης συμμάχου και να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους όπου είναι δυνατόν, για να βοηθήσουν την Ελλάδα να δημιουργήσει ένα νέο δρόμο προς την οικονομική ευημερία».

ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ»

 

Τον οδικό χάρτη του υπουργείου Οικονομίας για την επίλυση του καυτού προβλήματος των «κόκκινων δανείων», έδωσε ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης. Ο κ.Σταθάκης, διαβεβαιώνει ότι για τα «κόκκινα» δάνεια των νοικοκυριών που αντικειμενικά αποδεικνύεται ότι αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, θα προβλέπεται και διαγραφή.

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ)

 
 
«Συναχθήσονται μπροσθεν ατο πάντα τ θνη»
Το σημερινό ευαγγέλιο, μας ομιλεί για το δικαστήριο εκείνο της Δευτέρας Παρουσίας. Θα έλθει η ημέρα εκείνη και ο δίκαιος κριτής θα καθίση «π θρόνου δόξης ατο». Είναι ο Κύριος του ουρανού και της γης. Δεν θα μοιάζει εκείνη ή παρουσία  με την πρώτη. Τότε ήλθε στην αφάνεια. Γεννήθηκε ταπεινά σε μια σπηλιά, ανίσχυρο βρέφος ξεφεύγει το ξίφος του Ηρώδη.