06 Ιουλίου, 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

 

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο, δηλαδή στο... αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου.

Αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους, επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης. [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα:

«Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι "30″ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας:

1.Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress: Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC' (Ισραηλινό Λόμπι=παρακράτος). Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ), τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.

2.Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank: Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π .Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. 

Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:

α.Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller
β.Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ
γ.Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co
δ.Henry Davidson κύριος μέτοχος της J.P Morgan
ε.Charles Norton, της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y
στ.Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker's Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D
ζ.Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.

Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι(τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke) Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.

3.Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες-Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel: 
Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο(τοκογλυφία, πόλεμοι, εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ) Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι

4.Ολιγάρχες/Oligarchs': Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών. Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.

5.Νέα Τάξη Πραγμάτων/'New World Order':Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν.Τ.Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.

6.Εκλεκτοί Chosen: Είναι το Εβραϊκό έθνος, που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού». Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς (ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις, φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ) Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.

7.'Wall Street': Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία (χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή, η Ελλάδα κ.α.

8.Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ('United Nations): Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.

9.Αστυνομικό Κράτος ('Police State'): Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α) Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo'

10.Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ('IMF'): Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του 'IMF' στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.

11.Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Non Governmental Organizations):Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών ('Rockefeller', Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ' ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές'.

12.Παγκοσμιοποιητές - 'Globalists': Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση» Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους -έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία. Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.

13.Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller': Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.

14.Νεοναζισμός - 'Adolph Hitler':Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα, στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ .

15.Πεντάγωνο/'Pentagon':Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.

16.ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού: Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας.

Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α.

Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.

17.Μυστικές Υπηρεσίες. Central Intelligence Agency, NSA, Echelon, M15, Mossad κλπ:Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις, υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ

Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRATHER.

18. Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων. 'Council on Foreign Affairs: Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

19.Ε.Ε, Βόρειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν): Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων επτωχεύσαμεν'.

 Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό, πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα, που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ. Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία.

Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη.Όμως ο «Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα(Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ)

20.Λέσχη Μπιλντερμπεργκ. 'Bilderbergers': Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ. Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. Σ' αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.

21.Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition: Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους 'Bilderbergers'

22.Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός: Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων, προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων.

Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.

23.Ολοκαύτωμα/'Holocaust': Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:

α.Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

β.Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα 6 εκατ. Εβραίους', που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθώνιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.

24.Ιερατεία- Μονοθειστικές Θρησκείες.'Forcesof Darkness': Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές.

Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.

25.Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/'Al Qaeda': Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν.

Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70' από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.

26.Υποτακτικές Κυβερνήσεις. Stooges Governments: Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α

27.Κοινοβούλια/Parliaments: Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.

28.Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως Media:Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή.

Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.

29.Ανάκτορα Μπάκινχαμ / Buckingham Palace:Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. 

[Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους , φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]

30.Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake: Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας(R &R ή Χ. K Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Fόhrer.

Συμπέρασμα: Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια.

Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογήσαν τους χαμαιλέοντες - το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος, ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος.

Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι - ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό, γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ.α. Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο.

Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους.Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα . Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών.

Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει. Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι. Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ' αυτόν εδώ τον τόπο.

 

ΟΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΜΑΣ

 

Οι ληστές, όταν δεν φοβούνται τις συνέπειες του νόμου ή όταν υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους, μπορούν να γίνουν θρασύτατοι. Είναι ικανοί, για παράδειγμα, να ζητήσουν έπειτα από χρόνια από τα θύματά τους να τους δανείσουν μερικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν πρόλαβαν να κλέψουν, για να τα... εκθέσουν σε περίοπτα σημεία των πολυτελών οικιών τους. Ίσως φαίνεται αδιανόητο το παραπάνω, αλλά είναι αληθές.

Ίσως αποδειχθεί κατώτερο της εξωφρενικής περίστασης που περιέγραψε η εφημερίδα μας: «Οι υπεύθυνοι του Βρετανικού Μουσείου, σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σκέφτονται σοβαρά να κάνουν αίτημα δανεισμού αρχαιοτήτων από τη χώρα μας, προκειμένου να παρουσιάσουν μια έκθεση αφιερωμένη στο ελληνικό σώμα. Μάλιστα για τις ανάγκες της φιλόδοξης αυτής διοργάνωσης, η οποία θα εγκαινιαστεί την άνοιξη του 2015, οι Βρετανοί... μετακινούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε άλλο χώρο του μουσείου, απαιτώντας από τους επισκέπτες επιπλέον χρηματικό αντίτιμο!»

Οι αποδέκτες των κλοπιμαίων του Ελγιν όχι μόνο αρνούνται να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αλλά ζητούν κι άλλες ελληνικές αρχαιότητες για να περιληφθούν στα εκθέματα που θα αφορούν το «ανθρώπινο σώμα στην αρχαία Ελλάδα», που θέλουν να παρουσιάσουν στο διεθνές κοινό. Είναι αυτονόητο και εθνικά επιβεβλημένο η πατρίδα μας να αρνηθεί να δανείσει έστω και καρφίτσα στους προκλητικούς αυτούς ανθρώπους οι οποίοι αρνούνται να επιστρέψουν τα κλεμμένα και επιδιώκουν στο άμεσο μέλλον να... κόβουμε εισιτήριο για να τα βλέπουμε (παρόλο που η είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο είναι ελεύθερη).

Ο Ελληνισμός δεν έχει να κερδίσει κάτι από την... προβολή του στο Βρετανικό Μουσείο. Αντίθετα, αν γίνει κάτι τέτοιο, θα προσβάλλει βάναυσα την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων και θα αποδυναμωθούν τα επιχειρήματα για επιστροφή των Γλυπτών μας. Οταν κάποιον τον αποκαλείς «κλεπταποδόχο αρχαιοτήτων», δεν μπορείς να του προσφέρεις κι άλλες για να κάνει εκθέσεις.

Οι Βρετανοί, που αντιστέκονται σθεναρά στη δίκαιη και νόμιμη απαίτηση των Ελλήνων να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, ποντάρουν στη διαχρονική υποχωρητικότητα της πολιτικής τάξης της χώρας μας και στην ανυποχώρητη διάθεση μερικών ελληνόφωνων να κάνουν δημόσιες σχέσεις σε βάρος του έθνους. Επίσης, με ανταλλάγματα που παραπέμπουν σε χάντρες για ιθαγενείς, ζητούν μια έμπρακτη απόδειξη μεταμέλειας και αποδοχής των «τετελεσμένων».

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ούτε μπορεί να χαλαρώσει στο ελάχιστο η εθνική και διεθνής καμπάνια επιστροφής των αρχαιοτήτων μας. Η υπόθεσή μας συγκινεί ολοένα και περισσότερες σημαίνουσες προσωπικότητες σε ολόκληρο τον κόσμο (με πρόσφατο παράδειγμα τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ) και είναι βέβαιο ότι ο σκοπός θα ευοδωθεί. Αρκεί να επιμείνουμε.

 

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΣΟΧΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ


 

Η Εκκλησία απλώνει το χέρι σε όποιον υποφέρει" τόνισε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος από την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, όπου βρέθηκε, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 70 χρόνων από την ως εκ θαύματος διάσωση του Σοχού από το ολοκαύτωμα. Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στην κεντρική πλατεία του Σοχού συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη, όπου τους υποδέχθηκαν κλήρος και λαός της Μητρόπολης, ενώ παρέστησαν οι Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος, Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος και ο Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος.

Εκ μέρους της πολιτείας παρέστη ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Γεώργιος Ορφανός, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού Ξηράς και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών συλλόγων και φορέων. Μετά την επίσημη Δοξολογία στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σοχού, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο και τους Αρχιερείς και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις και στό ιστορικό πλαίσιο της κατά θαυμαστό τρόπο διάσωσης της περιοχής του Σοχού εκ του ολοκαυτώματος του 1944, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την επίτευξη των εκδηλώσεων και ευχήθηκε η Παναγία η Διασώζουσα, να φυλάει και να έχει πάντα υπό την σκέπη της όχι μόνο τον Ιστορικό Σοχό, αλλά και όλη την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την πρόσκληση και για την ευκαιρία που το δόθηκε να επισκεφθεί ξανά την Μακεδονία λέγοντας πως "κάθε φορά που επισκεπτόμαστε αυτόν τον χώρο, βλέπουμε καινούργια έργα. Αν είχαμε, βέβαια, μία πανοραμική εικόνα της Εκκλησίας από όλη την χώρα θα βλέπαμε πως οι Ιεράρχες εργάζονται σκληρά. Αν τους δοθεί μια σταγόνα μπορούν να την κάνουν ποτάμι".Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε πως συχνά τους ανθρώπους τους απασχολούν ερωτήματα, όπως, ποιος είναι ο σκοπός μου;

Ποιά η πορεία μου, Ποιά ζωή είναι επιτυχημένη; και απάντησε πως "το νόημα της ζωής κρύβεται στην αγάπη του ανθρώπου προς τον Θεό με όλη του τη δύναμη και στην αγάπη του ανθρώπου προς τον συνάνθρωπο σαν τον εαυτό του"."Η εκκλησία", προσέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος "είχε, έχει και θα έχει πάντοτε τον ίδιο προορισμό, να δείξει στον άνθρωπο την πνευματική πορεία, αλλά και να απλώσει το χέρι σε αυτόν που υποφέρει". Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για τις δυσκολίες της εποχής λέγοντας πως "η κρίση δεν είναι σημερινή. Κάθε φορά που ο άνθρωπος εκτρέπεται από το θέλημα του Θεού. 

Κάθε φορά που το πρόσωπο χάνει την αξία του και ευτελίζει την εικόνα του, οδηγούμαστε σε κρίση. Σήμερα αυτό συμβαίνει. Ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του και βλέπει τον άλλο όχι ως αδελφό, αλλά ως εχθρό. Η μόνη λύση είναι η μετάνοια, η αλλαγή ζωής". Χαρακτήρισε, επίσης, τέτοιες εκδηλώσεις, αντισώματα για τα προβλήματα της εποχής. Μίλησε για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και κάλεσε τους πιστούς να είναι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν τις κακουχίες.
  
Κατόπιν πραγματοποιήθηκαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Σοχού τα αποκαλυπτήρια του μνημείου του Αριστείδου Χατζηχαρίσκου, κτήτορα και μεγάλου ευεργέτη του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και στη συνεχεία τα εγκαίνια του Επισκοπείου Σοχού, στο οποίο θα φιλοξενούνται και θα στεγάζονται μεταξύ άλλων και οι πνευματικές δραστηριότητες της ενορίας του Σοχού. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του νέου χώρου φιλοξενίας νέων της Μητρόπολης Λαγκαδά.

Ο νεόκτιστος αυτός χώρος, δημιουργήθηκε και αποπερατώθηκε με τη φροντίδα πολλών εθελοντών, αλλά και την προσφορά της κ. Χρυσής Βασιλικού, η οποία και τιμήθηκε μετά το πέρας της Τελετής των Εγκαινίων με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της Μητροπόλεως, τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου και των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Το φιλοξενείο νέων, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στον τομέα της προσφοράς του ποιμαντικού έργου της Μητροπόλεως, που αποβλέπει στην ψυχική, πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.