16 Μαΐου, 2013

ΑΦΙΧΘΗ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΩΝΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Μήνυμα αγάπης έστειλε στην Ομογένεια ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στη Βοστώνη, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στον Ελληνισμό της Αμερικής, προσκεκλημένος του Αρχιεπισκόπου κ. Δημητρίου. Στο μήνυμα που στέλνει στην Ομογένεια ο Αρχιεπίσκοπος είπε: "Ήλθαμε να πάρουμε την αγάπη σας και να σας πούμε ότι σας αγαπούμε κι εμείς, κι αισθανόμαστε ότι είμαστε μία οικογένεια".Στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος χαρακτήρισε την επίσκεψη του ως "ιστορική" και συμπλήρωσε ''είναι μία πολύ ωραία επίσκεψη, είναι πραγματική ευλογία Θεού για μας και για την Ελλάδα''.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.Δημήτριος χαρακτήρισε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ως έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο υποδέχθηκε εκ μέρους της Ελλάδος η νέα γενική πρόξενος στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά, η οποία ανέλαβε καθήκοντα πριν δύο εβδομάδες και έχει ήδη δημιουργήσει άριστες εντυπώσεις στην Ομογένεια. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και η συνοδεία του έφτασαν στη Βοστώνη στις 7:45 το βράδυ με τις Ελβετικές Αερογραμμές Swiss Air όπου τον υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος. Έγινε μία σύντομη εκδήλωση καλωσορίσματος στην αίθουσα των επισήμων, όπου τρία κοριτσάκια της Ομογένειας του επέδωσαν ανθοδέσμες.

Η χορωδία της Θεολογικής Σχολή έψαλε τη φήμη του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Τριανταφύλλου, ο απερχόμενος κοσμήτορας της Σχολής πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Φιτζέρλαντ, ο κοσμήτορας του Ελληνικού Κολεγίου κ. Δημήτρης Κατός, ο αντιπρόεδρος της εφορίας της Σχολής κ. Αθανάσιος Λέλον, περί τους δέκα ιερείς της Μητρόπολης Βοστώνης με τον Μητροπολίτη Μεθόδιο, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων και περί τους δεκαπέντε ομογενείς.

Η υποδοχή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου έγινε εν στενώ κύκλω, δηλαδή δεν είχε προσκληθεί η Ομογένεια να παρευρεθεί στο αεροδρόμιο, εκτός από κάποιους ομογενείς οι οποίοι είχαν προσκληθεί επιλεκτικά.

Σήμερα, Πέμπτη 16 Μαΐου 2013, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο Β΄ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στο Μουσείο Τέχνης της Βοστώνης και στο χώρο της βομβιστικής επιθέσεως του Μαραθωνίου της Βοστώνης, ενώ το εσπέρας θα παρακαθίσει σε δείπνο που παραθέτει ο Σεβ. Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος προς τιμήν του.





ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελλάδα

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας ξεκινά σήμερα, Πέμπτη, με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης. Οι προσφορές θα διαρκέσουν ώς το Σάββατο 25 Μαΐου. Τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν σήμερα, Πέμπτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο μέτρο της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών. Απελπιστική είναι η κατάσταση με την καθυστέρηση έκδοσης συντάξεων στο ΙΚΑ, που φτάνει ακόμη και τα δύο χρόνια σε περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης. Χιλιάδες ασφαλισμένοι καθημερινά «πολιορκούν» τα καταστήματα του ΙΚΑ για να μάθουν την πορεία του συνταξιοδοτικού τους θέματος. Πάνω από 150.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις απονομής σύνταξης που έχουν υποβληθεί στο ΙΚΑ.
   
Ψηλά στην ατζέντα της συνάντησης, την Πέμπτη, του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα με τον τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν θα βρεθεί το Κυπριακό. Ο Τ.Ερντογάν αναμένεται να ζητήσει την παρέμβαση των ΗΠΑ για άμεση επίλυση του προβλήματος εντός του έτους, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος εκτιμάται πως θα επισημάνει την ανάγκη να δοθεί χρόνος στη νέα κυπριακή κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση στη χώρα. Στο αλκοόλ και στις εξαρτησιογόνες ουσίες στρέφονται πλέον αρκετοί Έλληνες προκειμένου να «σβήσουν» το άγχος και την ανασφάλεια που τους έχει προκαλέσει η κρίση. Βάσει έρευνας, από το ποτό απέχουν μόλις το 8% των ανδρών και το 30% των γυναικών. Ανησυχητικά είναι και τα στοιχεία για τη σημαντική αύξηση του ποσοστού των 15χρονων που καταναλώνουν οινοπνευματώδη σε εβδομαδιαία βάση.

Κόσμος

Να ανακτήσει τον έλεγχο μετά τα προβλήματα που απροσδόκητα προκάλεσαν τρεις υποθέσεις στην Ουάσιγνκτον προσπαθεί o Μπαράκ Ομπάμα, περνώντας στην αντεπίθεση μετά την κριτική για τις στοχευμένες φορολογικές «εφόδους» σε συντηρητικές πολιτικές ομάδες, την κυβερνητική «παρέμβαση» στα τηλέφωνα δημοσιογράφων και το θέμα της Βεγγάζης. Ο επικεφαλής της εφορίας αποσύρθηκε, δόθηκαν στη δημοσιότητα έγγραφα για την επίθεση στη Λιβύη και ο Λευκός Οίκος ζήτησε την αναβίωση νομοθετικής πρότασης που προστατεύει το δημοσιογραφικό απόρρητο. Ισχυροί ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν περιοχή δυτικά του Ντάλας στο Τέξας, στοιχίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον έξι άτομα και προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε σπίτια και τροχόσπιτα. Ο σερίφης της κομητείας Χουντ, όπου σημειώθηκαν οι θάνατοι, έκανε λόγο για αρκετούς τραυματίες, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
  
 Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τους πυροβολισμούς στην παρέλαση για τη Γιορτή της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Στο περιστατικό είχαν τραυματιστεί 19 άτομα, ανάμεσά τους δύο παιδιά. Οροφή σε εργοστάσιο παπουτσιών δυτικά της Πνομ Πενχ, πρωτεύουσας της Καμπότζης, κατέρρευσε στοιχίζοντας τη ζωή σε εργαζόμενους που βρίσκονταν στο κτίριο. Η αστυνομία μιλά για τουλάχιστον δύο νεκρούς και πιθανώς άλλους που έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια, ενώ εργαζόμενοι μιλούν για τουλάχιστον έξι νεκρούς. Επίθεση αυτοκτονίας, με βομβιστή που επέβαινε σε αυτοκίνητο, συγκλόνισε τη βιομηχανική ζώνη της Καμπούλ. Στόχος ήταν οχηματοπομπή που μετέφερε ξένες στρατιωτικές δυνάμεις, σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης.

Οικονομία

Τις θεμελιώδεις αρχές που αποτελούν «τη βασική πυξίδα για κάθε ενέργεια» των εφοριακών υπαλλήλων, περιγράφει ο Κώδικας Ηθικής και Δεοντολογίας που κυκλοφόρησε την Τετάρτη η Ομάδα Καταπολέμησης Διαφθοράς του υπουργείου Οικονομικών. Περιορίζει δραματικά τις προσδοκίες για την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο ευρωπαίος επίτροπος Aνταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια, καθώς δήλωσε ότι, αν η Ελλάδα δεν μπορεί να επιστρέψει ενισχύσεις ύψους 310 εκατ. ευρώ ώστε να επιτραπεί ξανά η ανάληψη εμπορικής δραστηριότητας από τα Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ, η ενδεδειγμένη λύση θα είναι η εκκαθάριση της εταιρείας
   
Στη μετάθεση των αποφάσεων για την επιπλέον βοήθεια που θα παρασχεθεί προς την Ελλάδα από τα κράτη της Ευρωζώνης ώστε το ελληνικό χρέος να πέσει κάτω από το 110% του ΑΕΠ έως το 2022 προσανατολίζεται η Γερμανία. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, γερμανικές κυβερνητικές πηγές ξεκαθαρίζουν πως το θέμα «δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να συζητηθεί άμεσα» και ότι η Ελλάδα θα πρέπει πρώτα να πιάσει τους δημοσιονομικούς στόχους αποδεικνύοντας ότι τηρεί τα συμπεφωνημένα.

Αθλητισμός

Εναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Champions League, η Τσέλσι έκανε «δικό» της και το Europa League. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 της Μπενφίκα στον τελικό που έγινε στο Άμστερνταμ, με τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς να γίνεται ο ήρωας του αγώνα, καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά μετά από κόρνερ, θυμίζοντας λίγο από τον μεγάλο απόντα συμπαίκτη του, Τζον Τέρι. Νωρίτερα οι «μπλε» είχαν προηγηθεί με τον Τόρες στο 60', ενώ οι «Αετοί της Λισαβόνας» ισοφάρισαν με πέναλτι του Καρντόσο στο 68'. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε την εξέλιξη των έργων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου θα φιλοξενηθούν από τη νέα σεζόν - και τουλάχιστον για πέντε χρόνια - τα παιχνίδια των «πρασίνων». Η αίθουσα ξιφασκίας μετατρέπεται σε μπαρ των VIP κάτω από τις θύρες 3-3Α. Θα αφαιρεθούν όλα τα καθίσματα του γηπέδου και θα ξαναμπούν πάνω σε ειδικές βάσεις. Στα πλάνα το ηλεκτρονικό εισιτήριο και μια μεγαλύτερη Θύρα 13.
   
Ο Ατρόμητος πέτυχε τη μεγάλη νίκη-ανατροπή με 2-1 επί του ΠΑΟΚ (Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και έτσι έβαλε «φωτιά» στην ειδική βαθμολογία με το... καλημέρα. Ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε με γκολ οφ σάιντ του Σαλπιγγίδη στο 60', ο Ιγκλέσιας ισοφάρισε στο 72' και ο Σουμπίνιο στο 90' πέτυχε την ολική επαναφορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο άλλο ματς της 1ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ νίκησε με 2-1 τον Αστέρα (ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1) και πέρασε στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας.


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όλα ξεκίνησαν και σχεδιάστηκαν με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ. Το σχέδιο υλοποιήθηκε κατά γράμμα και σήμερα όλοι οι Έλληνες βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του πανούργου σχεδίου. Ενός σχεδίου που σχεδιάστηκε σε συνεργασία των τραπεζιτών-τοκογλύφων-κερδοσκόπων δανειστών της χώρας με τους εκάστοτε κυβερνώντες της χώρας. Αρχικά, η είσοδος της χώρας στο ευρώ έγινε με μια ισοτιμία που ήταν καταστροφική για την Ελληνική οικονομία. Η Ελλάδα και οι Έλληνες έδωσαν 340,75 δραχμές για να πάρουν 1 (ένα) ευρώ!!..

Αυτόματα όλες οι αμοιβές, οι μισθοί και οι συντάξεις μετατράπηκαν σε απόλυτους αριθμούς σύμφωνα με την ισοτιμία. Αντίθετα, η αγορά άρχισε να… καλπάζει, με τις τιμές καθημερινά να παίρνουν την ανηφόρα, έχοντας απέναντί της ένα κράτος ανύπαρκτο, που έκανε πώς δεν έβλεπε, αφήνοντας τους κερδοσκόπους και την αγορά ανεξέλεγκτη. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ένα αγαθό που άξιζε 100 δραχμές, άρχισε να πωλείται 1 ευρώ ή έστω 0,80 σέντς, δηλαδή 300 περίπου δραχμές, αυξημένο κατά 200% τουλάχιστον…

Οι μισθοί και οι αμοιβές όμως στα ίδια…

Οι τιμές δεν αυξήθηκαν μόνο στα καταναλωτικά προϊόντα αλλά σε όλο το φάσμα της αγοράς… Στα ακίνητα, στα αυτοκίνητα, στα είδη ρουχισμού… σε όλα τα αγαθά… Εδώ, δυστυχώς ο Έλληνας καταναλωτής δεν αντέδρασε και άφησε να κυλήσουν τα πράγματα όπως τα είχαν σχεδιάσει οι ύπουλοι και πανούργοι κάθε λογής κερδοσκόποι… Σ’ αυτή την κατάσταση, ο Έλληνας καταναλωτής άρχισε να ψάχνει τρόπους προκειμένου να ανταπεξέλθει στην εξασφάλιση των αναγκών του….

Άρχισαν έτσι οι πιέσεις των συνδικαλιστών των εργαζομένων προς την κυβέρνηση για αύξηση των αμοιβών, των μισθών και των συντάξεων, αντί να πιέζουν για μείωση ή καθήλωση των τιμών στην περίοδο πριν το ευρώ, επι δραχμής…Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα πάντα με το σχέδιο, άρχισε να υλοποιείται το δεύτερο μέρος του σχεδίου, μπαίνοντας δυναμικά στο παιχνίδι οι τραπεζίτες οι οποίοι “άνοιξαν” τις πόρτες τους, δίνοντας δάνεια… κάθε λογής δάνεια προς τον κάθε καταναλωτή, χωρίς προυποθέσεις…

Καταναλωτικά, στεγαστικά, διακοποδάνεια, εορτοδάνεια…

Και όλα αυτά για να καλυφθούν οι καταναλωτικές ανάγκες των οικογενειών, των εργαζομένων που έβλεπαν ότι οι αμοιβές τους δεν επαρκούσαν για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.Γνώριζαν οι τραπεζίτες ότι τα δάνεια που έδιναν έτσι ασύστολα και ανεξέλεγκτα, ότι θα τα έπαιρναν πίσω υπερπολλαπλάσια, χρεώνοντας τόκους υπέρογκους και σε πολλές περιπτώσεις χρεώσεις που στη συνέχεια κρίθηκαν από τα δικαστήρια καταχρηστικοί…Αυτό το ανεξέλεγκτο χρήμα που έπεφτε στην αγορά ως δάνειο, κινητοποίησε το σύνολο της αγοράς που λειτουργούσε αυξάνοντας καθημερινά την κατανάλωση και την πώληση κάθε είδους αγαθών.

Δημιούργησε όμως ταυτόχρονα και μια κατάσταση υπερπληθωρισμού, λόγω βασικά της ποσότητας του κυκλοφορούντος χρήματος και της τεράστιας αύξησης των τιμών κυρίως των ακινήτων όπου ένα διαμέρισμα 100 τ.μ, ανάλογα με την περιοχή μπορούσε να πωληθεί προς 300.000 ευρώ, δηλαδή γύρω στα 100 εκατομμύρια δραχμές, η τιμή του δε επί δραχμής δεν ξεπερνούσε τα 50 εκατομμύρια δραχμές…

Όλα αυτά έγιναν υπό την πλήρη κάλυψη του κρατικού μηχανισμού που και αυτό παράλληλα κέρδιζε τεράστια ποσά λόγω της αυξημένης κατανάλωσης και της φορολόγησης των προϊόντων.Μόνο από τις αγοραπωλησίες των ακινήτων τα δημόσια ταμεία γέμισαν από τη φορολογία μεταβιβάσεων ακινήτων, αυτοκινήτων και πάσης φύσεως αγαθών…

Όλοι λοιπόν περιστασιακά κερδισμένοι…Και οι καταναλωτές που είχαν αυτό που επιθυμούσαν και οι πωλητές, τραπεζίτες, κράτος που εισέπρατταν τόκους, φόρους…Το σχέδιο όμως δεν ήταν αυτό. Το σχέδιο ήταν να λεηλατηθούν όλα τα εισοδήματα και οι περιουσίες των Ελλήνων οικογενειαρχών, εργαζομένων, επιχειρηματιών…

Απλά, άρχισαν να το υλοποιούν, κλείνοντας αρχικά τις τραπεζικές χορηγήσεις δανείων, αφού εγκλώβισαν όλους τους Έλληνες εκεί που ήθελαν, δηλαδή στη δίνη του δανεισμού, της υπερχρέωσης και της υποθήκης των περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν μέσω του δανεισμού.

Στη συνέχεια, τα συνεταιράκια τους κυβερνητικοί, άρχισαν τις μειώσεις μισθών, αμοιβών, προκειμένου να αρχίσει να υλοποιείται το τρίτο και τελευταίο στάδιο της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ…Έφεραν στο σκηνικό της τραγωδίας εκεί ακριβώς που ήθελαν με την ταυτόχρονη ύπαρξη πέντε προϋποθέσεων που αποτελεί και το μείγμα της σημερινής εξαθλίωσης και καταστροφής των Ελλήνων και των εισοδημάτων τους:

1. Υπερχρέωση
2. Μείωση αμοιβών
3. Εξαφάνιση του τραπεζικού δανεισμού
4. Πτώση της αγοράς και εξαφάνιση της καταναλωτικής κινητικότητας
5. Αύξηση της φορολογίας.
Ο εγκλωβισμός των καταναλωτών ολοκληρώθηκε, το δόκανο έκλεισε και το “ποντικάκι”-Έλληνας καταναλωτής, παγιδεύτηκε αφού τσίμπησε το “τυράκι” δόλωμα και πιάστηκε στην παγίδα…Ενορχηστρωμένο σχέδιο, πανούργο, σχεδιασμένο από πανούργους και ψυχρούς εκτελεστές…Η λογική λέει, πώς ΔΕΝ είναι δυνατόν να μειώνονται οι αμοιβές, να αυξάνονται οι τιμές και οι φόροι και να μπορεί ο εργαζόμενος να επιβιώσει και να ανταπεξέλθει στις καθημερινές τους ανάγκες…

Το γνωρίζουν αυτό οι πανούργοι εκτελεστές…

Δεν τους ενδιαφέρει όμως…

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και μόνο αυτό…

Σβήνοντας λοιπόν η αγορά, τη σκυτάλη των τραπεζών οι οποίες εξασφαλίστηκαν κατάσχοντας σπίτια, ακίνητα, αυτοκίνητα, πήρε το άλλο πανούργο συνεταιράκι, το κράτος… για να συνεχίσει το ανίερο έργο της εξαθλίωσης και ολοκληρωτικής καταστροφής της Ελληνικής Οικογένειας και του Έλληνα Πολίτη…

Μειώνοντας τους μισθούς, τις συντάξεις, τις παροχές σε καθημερινή βάση και σε πολλές περιπτώσεις αναδρομικά (!!!!!) από το 2010…

Αυξάνοντας τους φόρους, τις τιμές των καυσίμων, των τιμολογίων των δημόσιων επιχειρήσεων ηλεκτρισμού, νερού…

Η πλήρης ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής Οικογένειας…

Όπως ήταν φανερό, η Ελληνική Οικογένεια και η κάθε είδους επιχείρηση, δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει σ’ αυτή την καταιγίδα φόρων και λεηλασίας των εισοδημάτων…Το πανούργο όμως κράτος δεν σταμάτησε εκεί…Καθημερινά, εκβιάζει, απειλεί το σύνολο των Ελλήνων με κατασχέσεις, συλλήψεις, φυλακίσεις εάν είναι δυνατό όλων των Ελλήνων, λόγω χρεών τα οποία χρέη το ίδιο το κράτος δημιούργησε εις βάρος των Ελλήνων Πολιτών, καταναλωτών… με τις υπέρογκες φορολογήσεις και τις ταυτόχρονες μειώσεις των μισθών, συντάξεων και κάθε είδους αμοιβών…Με τα χαράτσια της ΔΕΗ, με τα κάθε είδους άλλα χαράτσια στα ακίνητα, στα αγαθά, στις υπηρεσίες…

Φόρους και χαράτσια που εισπράττει και τα αποδίδει άμεσα στα ταμεία των ξένων δανειστών…Με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα, το κράτος έχει υπό τη σκέπη και ευθύνη του να εξασφαλίσει την ανθρώπινη διαβίωση των πολιτών, την προστασία τους, την ασφάλειά τους, την εργασία τους…

Οι τελευταίες ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ κυβερνήσεις έχουν καταστρατηγήσει απόλυτα το Ελληνικό Σύνταγμα, εις βάρος του Λαού…Και συνεχίζουν να το παραβιάζουν καθημερινά παίρνοντας αποφάσεις που λεηλατούν και καταστρέφουν το Λαό και την Ελληνική Οικογένεια…

Το Ελληνικό Κράτος που εκπροσωπείται από τους πρώην και σημερινούς κυβερνώντες, εις γνώση τους, καταστρέφουν τον Ελληνισμό, τη χώρα, διαπράττοντας τη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ εις βάρος του…

Και η απάτη έγκειται στο γεγονός ότι οδήγησαν τον Έλληνα Πολίτη στην παγίδα της υπερχρέωσης, του υπερδανεισμού, και στη συνέχεια μείωσαν δραματικά τις αμοιβές δημιουργώντας το σημαντικό οικονομικό κενό, το οικονομικό έλλειμμα σε κάθε Ελληνική Οικογένεια…

Πανούργο σχέδιο από πανούργους εμπνευστές…
Το χειρότερο είναι ότι σ’ αυτό συμμετείχε και συνεχίζει να συμμετέχει το επίσημο Ελληνικό Κράτος μέσω των σημερινών κυβερνώντων…
Να γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί που συμμετείχαν και συμμετέχουν στο ανίερο αυτό σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνισμού και των Ελλήνων, ότι έχουν καταγραφεί και έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του Λαού…

Στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, είναι υπόλογοι για την ολοκληρωτική καταστροφή της ΕΛΛΑΔΑΣ και των ΕΛΛΗΝΩΝ…