17 Νοεμβρίου, 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ


Μια ακόμη κοινή δράση υλοποιούν ο Ερυθρός Σταυρός και το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο.) της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το Σώμα εθελοντριών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού εγκαινίασε πρόγραμμα δωρεάν Εμβολιασμού και Παιδιατρικών Εξετάσεων σε παιδιά. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος, οι γιατροί του Νοσοκομείου θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται ότι όλα τα παιδικά εμβόλια και οι παιδιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται δωρεάν, από Δευτέρα 10.00 - 12.00 και Τρίτη έως Παρασκευή 12.00-13.30. (Ερυθρού Σταυρού & Αθανασάκη1, Αμπελόκηποι. Μετρό στάση Πανόρμου, τηλ.: 210.69.10.143).

Οι γονείς που προσέρχονται στα Γραφεία του ΚΕ.Σ.Ο. κι επιθυμούν να κάνουν χρήση των ευεργεσιών του προγράμματος του Νοσοκομείου, θα παραλαμβάνουν παραπεμπτικό από το ΚΕ.Σ.Ο, με συγκεκριμένο ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες: Ακαδημίας 95. 4ος όροφος.
τηλ: 2103811274 & 2103841536 fax: 2103811959, email: keso@otenet.gr

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Επειδή πολλά γράφονται κάθε χρόνο για την Επέτειο του Πολυτεχνείου όπως εαν σκοτώθηκαν παιδιά μέσα ή δίπλα ή έξω από το Πολυτεχνείο και διάφορα άλλα εμείς φέτος δεν κάνουμε ανάρτηση επετειακή αλλά θα αφήσουμε να μιλήσουν τα επίσημα έγγραφα για τα γεγονότα εκείνης της εποχής και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ελλάδα

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας ότι «μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009» καθώς «αντιγράφει τις θέσεις και τα κόλπα του». Εκτιμά ότι στις επόμενες εκλογές οι δανειστές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και θεωρεί πως είναι ψέμα ότι η σωτηρία της χώρας είναι μέσα στο ευρώ. «Βλέπει», επίσης, κίνδυνο πολέμου από τη συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ.
   
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν έως και το πρωί της Κυριακής, λόγω των εκδηλώσεων για την 39η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.Όλες οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό, των λεωφορείων, του τραμ και των τρόλεϊ...
  
Με την κεντρική εκδήλωση, μετά τις 2 το μεσημέρι, και την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, περίπου μία ώρα αργότερα, κορυφώνονται σήμερα, Σάββατο οι εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Λόγω των εκδηλώσεων, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως και το πρωί της Κυριακής.

Τρεις 48ωρες πανελλαδικές αποχές στις 21 και 22, 26 και 27 Νοεμβρίου 2012, καθώς 6 και 7 Δεκεμβρίου 2012 αποφάσισε την Παρασκευή το βράδυ η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που συνήλθε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Παράλληλα, αποφασίστηκε να συγκληθεί και πάλι νέα Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων το τριήμερο 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2012 για να εκτιμήσει την κατάσταση και να επεξεργαστεί το σχέδιο του Κώδικα Δικηγόρων που έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
   
Συνολικά 404 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί του κλάδου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 70 (ΠΕ70) - Δασκάλων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας ότι προσλαμβάνονται για το διδακτικό έτος 2012-2013. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012.

Κόσμος

 Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι στη διάρκεια της συνάντησής της στη Μόσχα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε την ανησυχία της για μια σειρά νόμων που προωθεί η κυβέρνησή του, οι οποίοι στρέφονται κατά των διαφωνούντων. Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ανησυχία του από τις εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας και επανέλαβε τις επιφυλάξεις του όσον αφορά μια λύση στη συριακή κρίση η οποία περιλαμβάνει «την απομάκρυνση του Άσαντ». Δεν έχω αμφιβολία για τη βιωσιμότητα του ευρώ, λέει ο Πούτιν.
   
Το αρχηγείο της κυβέρνησης της Χαμάς στη Γάζα επλήγη από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της ισλαμιστικής οργάνωσης υπό τον έλεγχό της οποίας τελεί η Λωρίδα της Γάζας. Η ισραηλινή αεροπορία συνεχίζει να σφυροκοπά τη Γάζα.
   
Δεκάδες χιλιάδες πολιτών της Ιορδανίας διαδηλώνουν τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα και άλλες πόλεις της χώρας, κατά των μέτρων λιτότητας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να μειώσει τις δαπάνες και να αυξήσει τα έσοδα. Στο στόχαστρο έχει μπει ο ίδιος ο βασιλιάς Αμπντάλα, την παραίτηση του οποίου ζητούν οι διαδηλωτές. «Όπως έχουμε δει και σε άλλες χώρες της περιοχής, υπάρχει και εδώ μια διάθεση αλλαγής» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
   
Με βολές πυραύλων κατά του Τελ Αβίβ αλλά και της Ιερουσαλήμ απάντησε την Παρασκευή η Χαμάς στην συνεχιζόμενη επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων κατά της Λωρίδας της Γάζας επιδιώκοντας να δείξει ότι, παρά τις δηλώσεις του ισραηλινού στρατού για πλήγματα στην υποδομή της, είναι ακόμη σε θέση να καταφέρει αποφασιστικά πλήγματα με (προφανώς ιρανικό) οπλισμό αυξημένου βεληνεκούς. Την ίδια ώρα που η διπλωματία προσπαθεί να βρει λύσεις χωρίς θεαματικά αποτελέσματα, το Ισραήλ προετοιμάζεται και για μια χερσαία επίθεση καλώντας δεκάδες χιλιάδες εφέδρους εφέδρους και εξαπολύοντας επιθέσεις σε σημεία στρατηγικού ενδιαφέροντος στη Λωρίδα της Γάζας.
   
Ο πρώην διοικητής της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, παραδέχτηκε ενώπιον των μελών του Κογκρέσου στην κεκλεισμένων των θυρών ακρόασή του ότι η επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις Αμερικανούς στη Βεγγάζη, μεταξύ τους και τον πρέσβη, ήταν έργο τρομοκρατών παρά το ότι η κυβέρνηση παρουσίασε αρχικά μια διαφορετική εκδοχή που μιλούσε απλώς για «εξτρεμιστικά στοιχεία».

Οικονομία

Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Παρασκευή στις αγορές της Ευρώπης και στη Νέα Υόρκη, με τη Γουόλ Στριτ να καταγράφει περιορισμένα κέρδη και τα ευρωπαϊκά να υποχωρούν μέχρι και πάνω από 1%.
   
Αναθεωρημένο κείμενο προτάσεων, το οποίο συγκρινόμενο με εκείνο του καλοκαιριού χαρακτηρίζεται από κυβερνητικές πηγές ως σκληρότερο, επέδωσε η τρόικα στην κυπριακή κυβέρνηση μετά από διαβουλεύσεις μιας εβδομάδας. Η τρόικα ζητά στη διάρκεια του προγράμματος μέτρα ύψους 1,25 δισ. ευρώ, αντί των 975 εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι. Αποδεικνύοντας ότι η συνταγή δεν αλλάζει σε καμία χώρα θέτει θέμα 13ου μισθού, ζητά μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, ιδιωτικοποιήσεις, κατάργηση κρατικών εισφορών για συντάξεις.
   
Μία στις πέντε προσωπικές και ατομικές επιχειρήσεις θεωρεί πολύ πιθανό να διακόψει τη λειτουργία της μέσα στο 2012, ενώ 3 στις 5 εμπορικές προχώρησαν σε στάση πληρωμών λόγω οικονομικής ασφυξίας, αναφέρεται στα άκρως απογοητευτικά συμπεράσματα της Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου.Η ύφεση έπληξε το σύνολο του κλάδου (ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης) και το 2012, με περαιτέρω επιδείνωση του τζίρου και πτώση της κερδοφορίας. Σοκαριστικό και το στοιχείο για την απασχόληση: τον τελευταίο χρόνο, το εμπόριο απώλεσε 93.500 θέσεις εργασίας.

Αθλητισμός

Στην αλλαγή της ψυχολογίας των παικτών του Παναθηναϊκού έχει δώσει έμφαση ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αυτές τις πρώτες ημέρες της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων». «Ελπίζουμε να κερδίσουμε το χαμόγελό τους» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Εύχομαι οι αποδέκτες σε αυτή την προσπάθεια, που είναι οι ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτά τα πράγματα και να τα βγάλουν σιγά σιγά στο γήπεδο».
  
Τον τέταρτο τραυματισμό του και μάλιστα την τρίτη θλάση του υπέστη ο Πάμπλο Γκαρσία από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Ουρουγουανός μέσος δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και πολύ δύσκολα θα προλάβει και το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα μια εβδομάδα αργότερα.
   
Την πεποίθησή του ότι η εθνική ομάδα της Ελλάδας μπορεί να καθιερωθεί μέσα στις κορυφαίες του κόσμου εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και χαρακτήρισε ξεχωριστό κεφάλαιο της καριέρας του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τόνισε ότι πλέον νιώθει Έλληνας.



ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 65 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ


Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του Γιώργου Παπανδρέου, Χρήστος Μαγκούφης. Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης προκειμένου να μιλήσει για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη. Ο Μαγκούφης, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη «πολιτικό νάνο», επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποψιαζόμαστε όλοι εδώ και χρόνια: Ότι η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία. «Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρισ. δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρισ., σημερινής αξίας 65 δισ. ευρώ έφυγαν στο εξωτερικό», αποκάλυψε ο κ. Μαγκούφης.

Αναλογιστείτε αυτό το ποσό σε παραγωγική ρευστότητα, να μπαίνει σε βαλίτσες κάποιων επιτήδειων και να βγαίνει εκτός χώρας! Εκείνη την περίοδο μάλιστα που η αγοραστική – επενδυτική αξία ήταν απείρως χαμηλότερη! Μιλάμε για ταφόπλακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή. Και όμως, γι' αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας.

Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ.

Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα.

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κόσμο για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου.

Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7.000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών.

Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI... Υπάρχουν τα ΜΜΕ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: «Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500.000, σίγουρη η πληροφορία»!

Τα άλλα που συμπλήρωσε ο κύριος Μαγκούφης απλώς συμπληρώνουν το κάδρο: Αποκάλεσε τον Σημίτη «εκβιαστή», μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ, είπε για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων και άλλα πολλά.

Δυστυχώς και αυτός, τόσα χρόνια σιωπούσε και ψήφιζε τα μνημόνια που έφερνε ακριβώς η ίδια η συμμορία.

Όπως λησμόνησε να μας πει, ποιoς «διεφθαρμένος, απατεώνας και εκβιαστής» έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνοντας του το δαχτυλίδι...

ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί επιστρατεύονται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων και της πορείας για την 39η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα ασφαλείας ξεκινούν από νωρίς του πρωί του Σαββάτου και θα λήξουν μόλις ολοκληρωθεί η πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία η οποία θα περιφρουρείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ο σχεδιασμός της Αστυνομίας, λόγω και της γενικότερης κοινωνικής έντασης περιλαμβάνει ισχυρή παρουσία όχι μόνο στην πρεσβεία των ΗΠΑ αλλά και σε άλλες διπλωματικές αντιπροσωπείες, όπως η Γερμανική που βρίσκεται στο Κολωνάκι και η πρεσβεία του Ισραήλ στη διασταύρωση Κηφισίας και Κατεχάκη. Από τις 12 το μεσημέρι θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμό, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη και από τις 14.00 οι σταθμοί σε Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα.

Απροσπέλαστοι για τα οχήματα θα είναι οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να αποκλειστεί η περιοχή που περικλείεται από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, την Πατησίων, τη Σταδίου, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τους κάθετους δρόμους. Τροποποιήσεις θα υπάρξουν στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του καλεί σε προσυγκέντρωση στις 15.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος από όπου θα ξεκινήσει ο κύριος όγκος των συμμετεχόντων στην πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.

Το μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα ξεκινήσει από την Ομόνοια, στις 17.00 και θα κατευθυνθούν, μετά την Αμερικανική, στην Ισραηλινή πρεσβεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα. Οι πανεπιστημιακές σχολές στο κέντρο Αθήνας έχουν κλείσει από το βράδυ της Τετάρτης και θα παραμείνουν κλειστές ως το τέλος της πορείας όπου ολοκληρώνονται και οι εκδηλώσεις της επετείου. Μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου θα παραμένουν για περιφρούρηση φοιτητές, καθηγητές και εργαζόμενοι, ενώ βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση η Σύνοδος των Πρυτάνεων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ειδικότερα ως εξής:

α) Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την 06.00΄ ώρα έως την 24.00΄ ώρα της 17.11.2012 και θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η οποία θα γίνει σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες από την 14.00΄ ώρα της ιδίας έως πέρατος των μέτρων :
  • 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Πανεπιστημίου, στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
  • Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο
  • Πλατεία Ομονοίας
  • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της οδού Σταδίου
  • Σταδίου σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο
  • Πλατεία Συντάγματος
  • Βασιλέως Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της
  • Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο
  • Γέλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δορυλαίου και Πέτρου Κόκκαλη
  • Πέτρου Κόκκαλη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γέλωνος και της Λεωρόρου Βασιλίσσης Σοφίας.
  • Δορυλαίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας
  • Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο
  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο.
  • Λεωφόρο Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθανασίου Διάκου και της Λεωφόρου Αμαλίας
  • Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς), στο τμήμα της μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Πλατείας Ομονοίας
  • Αθηνάς, σε όλο το μήκος της
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθηνάς και Παναγή Τσαλδάρη (Πειραιώς)
  • Τσόχα, σε όλο το μήκος της
  • Σούτσου, στο τμήμα της μεταξύ της Πλατείας Μαβίλη και της οδού Τσόχα
  • Ζαχάρωφ, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας
  • Λεωφόρος Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρου Κατεχάκη και Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
  • Λεωφόρος Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Κατεχάκη και της οδού Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα
  • Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρου Μεσογείων και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας
  • Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Φειδιππίδου και Σπύρου Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά
  • Αρδηττού, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου
β) Δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 16.00 της Παρασκευής έως τις 24.00 του Σαββάτου και θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες από την 14.00΄ της 17.11.2012 έως πέρατος των μέτρων στις παρακάτω οδούς:
  • Βασιλέως Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνου Βεντήρη, Χατζηγιάννη Μέξη, Ηριδανού, στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου
  • Αιγινήτου, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφώρουρ Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου
  • Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου, Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου
  • Καρτάλη, Λυκαωνίας, Αγγ. Πυρρή στο τμήμα τους μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Εβρου
  • Ξενίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.