28 Φεβρουαρίου, 2012

Τα Ελληνικά Πετρέλαια στηρίζουν το έργο της ΜΚΟ «Αποστολή»

 
Την υποστήριξη στο κοινωνικό έργο της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», εξέφρασαν  τα Ελληνικά Πετρέλαια με οικονομική ενίσχυση, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ιωάννη Κωστόπουλου και λοιπών στελεχών του Ομίλου.

Με σκοπό την ενίσχυση των ανθρωπιστικών παρεμβάσεων της «Αποστολής» προς όφελος των ευπαθών ομάδων  σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα τα Ελληνικά Πετρέλαια εμπιστεύονται  την «Αποστολή» στην αποτελεσματική και άμεση υλοποίηση ουσιαστικής βοήθειας στους συνανθρώπους μας.

Τη χορηγία παρέλαβε, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Μ.Κ.Ο. « Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Ιωάννης Πεταλάς όπου και αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο της «Αποστολής», και στα προγράμματα σίτισης, διαβεβαιώνοντας ότι «η οικονομική αυτή ενίσχυση συμβάλλει στη πραγμάτωση των στόχων του Οργανισμού και βοηθά εμπερίστατους ανθρώπους».

Τα Ελληνικά Πετρέλαια δίνουν συνεχώς  το παρόν μέσα από την εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα σε δράσεις που αναμφισβήτητα προάγουν το κοινωνικό έργο και βοηθούν ν’ αλλάξει η ζωή μας.