17 Φεβρουαρίου, 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. Α. Α.

 
Συνάντηση με τον Μακαριώτατο είχαν εχθές το πρωί οι Κύπριοι αδελφοί μας, από την Ι. Αρχιεπισκοπή Κύπρου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι στηρίζουν το έργο της φιλανθρωπικής εταιρείας της Ι.Α.Α. "Αποστολή".

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Κύπρου π. Ιερώνυμο Πυλιώτη, τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη, τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Χριστάκη Λυμπέρη και τους Αιδεσ. Πρωτοπρεσβυτέρους π. Παρασκευά Παπαμιχαήλ, Γεώργιο Σεργίδη, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Ανδρέα Παναγή, Σάββα Χατζιωνά και τον Γενικό Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ο ΛΟΓΟΣ» της Εκκλησίας της Κύπρου κ. Λουκά Παναγιώτου.

Ο Μακαριώτατος τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας δεσμεύτηκαν πως θα συνεχίσουν να στηρίζουν το σημαντικό έργο της ΜΚΟ "Αποστολή".

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί Συνοδοιπόροι του blog,

Αισίως με την αγάπη σας το Ιστολόγιο μας έχει φτάσει στους 71.611 επισκέπτας όπως θα διαπιστώνετε και εσείς σε καθημερινή βάση.

Γι΄ αυτό σκεφτήκαμε λόγω της πληθώρας θεματολογίας παράλληλα να δημιουργήσουμε και Ιστοσελίδα, όπου εκεί θα μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η ενημέρωση από το blog θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο που γνωρίζετε μέχρι σήμερα και που εσείς αγκαλιάσατε.

Η Ιστοσελίδα θα λειτουργήσει κανονικά από την Δευτέρα 20/2/2012. Για να εισέλθετε στην νέα μας Ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε κλικ επάνω αριστερά του Ιστολογίου μας.
Με εκτίμηση
Π. ΒΟΙΩΤΟΣ