08 Νοεμβρίου, 2012

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στην εορταστική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης με θέμα: «Η Εκκλησία των Σερρών», παρευρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η εκδήλωση είχε παρουσίαση από τις δραστηριότητες της Μητροπόλεως, ενώ έγινε και η προβολή ντοκιμαντέρ με θέμα τον εκκλησιαστικό και μνημειακό πλούτο της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Αμέσως μετά ακολούθησαν τραγούδια από την παιδική ορχήστρα – χορωδία της Μητροπόλεως, όπου έδωσαν μια άλλη νότα στην βραδιά. Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης Σερρών ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τον Αρχιεπίσκοπο για την τιμητική παρουσία του. Πρόσθεσε απευθυνόμενος ότι η νεολαία είναι το μέλλον μας και χαιρέτισε την παρουσία των Ιεραρχών. Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Σερρών, προσέφερε στον κ. Ιερώνυμο ένα πίνακα ζωγραφικής φιλοτεχνημένο με μια άποψη της πόλεως των Σερρών. 

Τέλος ο Μακαριωτατος βαθιά συγκινημένος, από την συμμετοχή νέων παιδιών στο πηδάλιο της Εκκλησιαστικής ζωής αλλά και την βοήθεια τους στο έργο της Εκκλησίας, ευχαρίστησε τους γονείς τους λέγοντας : «Το μέλλον μας, βρίσκεται σ’ αυτά εδώ τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: