28 Νοεμβρίου, 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ


Αγαπητοί φίλοι του Ιστολογίου μας.

Τα Χριστούγεννα η μεγαλύτερη και πνευματικότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης πλησιάζει Ωστόσο ένας ολόκληρος κόσμος αυτή την αγία Ημέρα θα την περάσει εφέτος ερήμην της χαράς. Η Σκύλα της αρρώστιας από την μια και η Χάρυβδη της ανέχειας από την άλλη θα δημιουργήσουν τους απόκληρους της ζωής πρόσθετα προβλήματα. Οι δίχως σταματημό ανατιμήσεις των βασικών αγαθών, σε συνδυασμό με το μειωμένο η και ανύπαρκτο εισόδημα, δεν θα αφήσουν εορταστικά περιθώρια για αμέτρητους συμπολίτες μας.

Το Ιστολόγιό μας αυτά τα Χριστούγεννα χτυπά επίμονα την πόρτα των φίλων μας και θερμά τους παρακαλεί να συμπαρασταθούν στα απροστάτευτα παιδιά, στις χαροκαμένες οικογένειες και στα περήφανα γηρατειά.

Ελάτε φίλοι μας όλοι μαζί από το υστέρημά μας να ετοιμάσουμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των φτωχών. Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την σπιτωμένη φτώχια. Ελάτε όλοι να σκορπίσουμε λίγη χαρά σε μαραμένα χείλη.

Ελάτε να σκουπίσουμε δάκρυα καυτά και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όταν ο καθένας από μας πηγαίνοντας στα Super Market για τα όποια ψώνια κάνουμε, πριν εξέλθουμε από αυτό να θυμηθούμε τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας αφήνοντας ότι μπορεί ο καθένας έστω και ένα κιλό ζάχαρη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Super Market της πρωτοβουλίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την ένδειξη


Με την ελπίδα και βεβαιότητα ότι πρόθυμα θα ανταποκριθείτε στη Χριστουγεννιάτικη έκκλησή μας, σας ευχαριστούμε θερμότατα και σας ευχόμαστε με υγεία, χαρά να περάσετε τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: