20 Νοεμβρίου, 2012

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ - ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ κ. ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ


Υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της Περιφέρειας Αττικής η προγραμματική συμφωνία μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της Περιφέρειας για την δημιουργία του νέου βρεφονηπιακού σταθμού. 

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έφτασε στην Περιφέρεια, συνοδευόμενος από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ, τον Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου και τον Οικονομικό Διευθυντή του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Αρχιμ. Χρυσόστομο Συμεωνίδη.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό, ο οποίος μίλησε για τα διάφορα προβλήματα που έχει η Περιφέρεια και γενικά οι υπηρεσίες σήμερα.

 Ο Μακαριώτατος, μιλώντας στους παρευρισκομένους και υπευθύνους της Περιφέρειας, αφηγήθηκε ένα παράδειγμα για το πώς συντηρείτε μια οικογένεια που ρώτησε μια φορά και είπε ότι: « Η ευρύτερη οικογένεια είναι αυτή που συντηρεί τα παιδιά της, όλοι μαζί η οικογένεια βοηθάει ώστε να ξεπεραστεί η δυσκολία». «Οι ξένοι μας ζηλεύουν γιατί εδώ στην Ελλάδα η ευρύτερη οικογένεια βοηθάει τα παιδιά της, αυτό δεν θα το βρείτε πουθενά αλλού», πρόσθεσε ο κ. Ιερώνυμος.Αμέσως μετά υπογράφτηκε η συμφωνία και από τις δύο πλευρές, και ευχήθηκαν να μην υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα ώστε να προχωρήσει γρήγορα το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: