21 Νοεμβρίου, 2012

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Σύμφωνα με εκκλησιαστική πηγή, στη συνάντηση που είχαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στο Φανάρι την Κυριακή "ουδεμία απολύτως αναφορά έγινε για το θέμα" των  δύο μητροπολιτών της Ελλαδικής Εκκλησίας που φέρονται όπως λέγεται και γράφεται να ελέγχονται οικονομικά για καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, οι οποίοι όμως δεν έχουν λάβει ακόμη σχετικά ειδοποιητήρια από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Σε στιγμές τόσο κρίσιμες για το έθνος και τον λαό μας είναι πραγματικά ντροπή να αναπαράγονται με τόσο ανεύθυνο και επικίνδυνο τρόπο τέτοιες θλιβερές ανακρίβειες μέσα από διάφορα site.

Ουδείς, όποιο κι αν είναι το σχέδιό του, δεν μπορεί, ούτε την Εκκλησία της Ελλάδος να διχάσει, ούτε τις σχέσεις αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης που συνδέουν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο να τραυματίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: