25 Νοεμβρίου, 2012

ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΛΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;

Λόγω της δημοσιεύσεως των ονομάτων σήμερα δυο Αρχιερέων στην Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/11/2012 για καταθέσεις τους που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια € έκαστος, καλόν είναι να μην βιάζονται κάποια blog και site να βγάζουν αποφάσεις ή να θυμούνται με νοσταλγία την περίοδο του 2005 και να επιτίθενται κατά του Αρχιεπισκόπου και της Ιεραρχίας. Λίγη υπομονή χρειάζεται ώσπου να κληθούν από το ΣΔΟΕ οι κατονομαζόμενοι Αρχιερείς από την Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ να απολογηθούν για το εάν όντως ισχύουν αυτά που τους καταμαρτυρούν εδώ και μέρες.

Στη συνέχεια εάν η υπηρεσία του ΣΔΟΕ διαπιστώσει κάποιες ενδείξεις η αποδείξεις όπου βαραίνουν τους συγκεκριμένους Αρχιερείς οφείλει άμεσα να αποστείλει στην Ιερά Σύνοδο το Πόρισμά του και τότε να είναι σίγουροι όλοι αυτοί που βιάζονται από τα ηλεκτρονικά μέσα και κάποιοι χλιαροί στην πίστη ότι ο Αρχιεπίσκοπος ως Πρόεδρος της ΔΙΣ και της ΙΣΙ θα πράξει αναλόγως όπως και κατά το παρελθόν με την υπόθεση του πρώην Αττικής Παντελεήμονα.

Ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί μέχρι και σήμερα για το συγκεκριμένο θέμα που λεγόταν και γραφόταν μέχρι εχθές χωρίς ονόματα να έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά όταν θα παραλάβει στα χέρια του το Πόρισμα του ΣΔΟΕ θα πράξει αναλόγως, λίγη υπομονή! Εξάλλου και μέλη της Ιεραρχίας από καλά διασταυρωμένες πληροφορίες μας λένε ότι θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της έρευνας, για να διαπιστωθεί εάν οι πληροφορίες των αρμοδίων αρχών έχουν βάση και μετά θα τοποθετηθεί η Ιερά Σύνοδος.

Αυτά τα ολίγα για τους βιαστικούς και κακοήθεις.

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: