18 Αυγούστου, 2012

ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ κ. ΚΥΡΙΛΛΟΥ.


Σεβασμιώτατε,

Την 5ην Αυγούστου 2012 με την παρουσία σας στο Γαλαξίδι ετιμήσατε τις επετειακές εκδηλώσεις για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών των 18 ημερών Ιάκωβο Βαβανάτσο. Αυτές οι εκδηλώσεις  Σεβασμιώτατε είναι προκλητικές και σκανδαλίζουν το ποίμνιο το γιατί το γνωρίζετε καλύτερα εμού. Εάν δεν το γνωρίζετε όμως η ιστορία έχει γράψει και μπορείτε να διαβάσετε.

Εν πάση περιπτώσει όμως νέος είστε ακόμα θα μάθετε. Εάν τον αγαπούσατε τόσο πολύ και δεν ζητούσατε την αυτοπροβολή θα μπορούσατε απλά και ταπεινά να μεταβείτε στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Σαλαμίνος όπου κείται εκεί  και να τελέσετε τρισάγιο κλείνοντας έτσι το θέμα.

Πάντως πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συγκεκριμένος Ιεράρχης δεν ήτο λαοπρόβλητος και αποδεικνύεται από την κάτωθι φωτογραφία την ημέρα της ενθρονίσεως του όπου τον φρουρούν δυο διμοιρίες Αστυνομικών απουσιάζοντος του Χριστεπώνυμου πληρώματος! 

Τέλος Σεβασμιώτατε αποτελεί ντροπή να τιμώνται και να προβάλλονται τέτοιοι διαβεβλημένοι κληρικοί, αλλά και πρόκληση του περί αιδούς και σωφροσύνης αισθήματος των πιστών, δια τούτο δεν δικαιολογούνται τέτοιες τιμές, διότι απλά σκανδαλίζουν και δεν ωφελούν.  



















































'

Δεν υπάρχουν σχόλια: