10 Απριλίου, 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 
Με τον Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα κ. Χρήστο Γκόκα συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.Ο Αρχιεπίσκοπος αυτές τις μέρες δέχεται συναντήσεις των υποψηφίων πολιτικών που έχουν εκφράσει την επιθυμία να του κάνουν γνωστές τις θέσεις τους σχετικά με κοινωνικά θέματα και την Εκκλησία. Επίσης τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του Κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα στις 11.00 τον επισκέφθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Η συνάντηση διήρκησε περίπου 45 λεπτά. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Παπανδρέου δήλωσε: "Επισκέφθηκα τον Αρχιεπίσκοπο για να του ευχηθώ για τις ημέρες του Πάσχα, και να συζητήσουμε για το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας". 

Ο Μακαριώτατος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Παπανδρέου για την επίσκεψή του, αλλά και για το ενδιαφέρον που όπως τόνισε δείχνει πάντοτε για το έργο της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: